fettahhamza kullanıcısının son içeriği

  1. Santrifüj Su Pompası

    İyi günler. 3-4 metrelik tulumba su kuyumuz var. 220 volt santrifüj motor ile su çekiyoruz. 10-15 dakika sonra motordan hava yapma sesi gibi bir ses geliyor,su çekmiyor. Motoru kapatıp tulumba ile tekrar havasını alıp su çekip motoru çalıştırıyoruz,gene 10-15 dakika çalışıyor sonra gene aynı...
  2. Çamaşır makinesi kartı tuşları

    Gözle görülür hiçbir deforme yok. Maalesef dış plastik düğmeye basınca program değişmiyor.
  3. Çamaşır makinesi kartı tuşları

    selamlar. Bu yaylı tuşların tamiri nasıl olur? Maalesef basmıyor
  4. No Frost termik direnç

    İyi günler. No Frost buzdolabının frost kısmının termik direnci bozuldu. Termik direnç takmadan direk bağlasam bir sorun olurmu?
  5. Termik Direnç Seçimi

    İyi günler. Sharp marka no frost buzdolabımız var. Servis ve yedek parça yönünden sıkıntılı bir marka. Derin dondurucu ısı sensörü arıza yaptı,buzluk fazla çalışıp buz yapıyor. Sensörün üzerinde herhangi bir değer yazmadığı için 13 kilo ohm'luk ısı sensörü alıp taktım. Elimle sensörü tutup...
  6. Mercedes koltuk ayar düğmesi arızası

    Mekanik olarak gayet güzel çalışıyor. Hiçbir yamukluk yada tuhaflık yok yani. Elektronik olarak arıza olduğunu düşünüyoruz. Mekanik olarak gayet güzel çalışıyor. Hiçbir yamukluk yada tuhaflık yok yani. Elektronik olarak arıza olduğunu düşünüyoruz
  7. Mercedes koltuk ayar düğmesi arızası

    Koltuk ayar düğmesi çalışmıyor. Bu çalışmadığı için cam düğmesi de çalışmıyor. İkisi birbiriyle bağlantılı.
  8. Mercedes koltuk ayar düğmesi arızası

    İyi günler. 1999 model Mercedes CL serisi arabanın koltuk ayar düğmesi arabayı aldıktan beri çalışmıyor. Birkaç kişi camdan su aldığı için bozulmuş olabileceğini söyledi. İki tane tamirciye gönderdim, yapamadılar. İç resmini paylaşıyorum. Acaba hangi parça bozulmuş olabilir? Arızayı nerede...
  9. Sharp buzdolabı defrost sensörü

    Selamlar arkadaşlar. 8-9 yıllık Sharp SJ-SC700V-WH model derin dondurucu buzdolabımız var. Defrost sensörü arıza yaptı. Eski model olduğu için parçasını bulamıyoruz. Üzerinde ohm değeri gibi şeyler de yazmıyor. Bu parçayı nasıl bulabiliriz?
  10. LED driver arıza yardımı

    Amatör olarak uğraşıyorum. Ölçü aletim,havya vs.var. sizin gibi erbaplardan görüş almak istedim.
  11. LED driver arıza yardımı

    Devre üzerinde ölçüm, sağlam çıktı. Acaba devreden ayırarak mı ölçmek lazım? Kontrol ettim sağlam çıktı. Acaba devreden ayırarak mı ölçmek lazım?
  12. LED driver arıza yardımı

    LED Tv'de arıza araştırmasında yanlışlıkla LED kablosunu şaseye değdirdim ve küçük bir ark yaptı. Ledlerin hepsi söndü. LED driverin hangi parçası gitmiş olabilir?
  13. Bmw E39 kasa arabanın konnektör kablosu

    İyi günler. Bmw E39 kasa arabaya otomatik ayna katlama modülü takacağım. Bağlantı için gerekli kapı açılıp kapanınca sinyal veren kabloyu bulamıyorum. Nasıl öğrenebilirim?
  14. Tv arıza yardım

    Philips LCD tv açılmıyor. Kumandaya basınca tvnin önündeki kırmızı led yanıp sönüyor ama ses ve görüntü yok. Neden olabilir?
  15. Yanlışlıkla trifaze panodan iki faz vermek

    İyi günler. 220 voltla çalışan spiral kesme taş motorum var. Trifaze elektrik panosundan yanlışlıkla iki ayrı artı elektriği makineye bağladım ve makine bozuldu. Ne olmuş olabilir?
Geri
Üst