Father kullanıcısının son içeriği

  1. Sayaç kapasitif yazıyor.

    Sayacınızı değiştirin,başka model veya başka marka sayaç takın. Forum da bu sayaç modeli ile konu açılmıştı bakabilirsiniz.
  2. Sayaç kapasitif yazıyor.

    Sayacanız LUN 23 modeli mi?
  3. X/5 sayaçın akım trafosu x/1 olur ise sonuçları ne olur?

    Sayaç x/5, aksi halde konu başlığını öyle açmazdım. Ondan da önce konu uygulama hatalı.
  4. X/5 sayaçın akım trafosu x/1 olur ise sonuçları ne olur?

    Evet Sami beyle hem fikiriz, yanlış olduğunu söyledi ve belge sundu itiraza açık nokta bırakmadı zaten.
  5. X/5 sayaçın akım trafosu x/1 olur ise sonuçları ne olur?

    Mutlaka organize müdürüğündeki arkadaşar görüyor,görmeden işletmeye elektrik veremezler zaten. Size sadece şunu sorayım x/5 sayaca x/1 akım trafosu doğrumu?
  6. X/5 sayaçın akım trafosu x/1 olur ise sonuçları ne olur?

    Merhabalar Abone Ankara'da trafo gücü 630 kVA,takılan akım trafosu 50/1 A. Ges yok. Ben organizedeki arkadaşlara uygulamanın yanlış olduğunu söyledim x/5 sayaca x/1 akım trafo seçiminin hatalı olduğunu,böyle bir durumda sayacın düşük yüklerde hatalı ölçüm yapacağını bildirdim ama gelen cevap...
  7. X/5 sayaçın akım trafosu x/1 olur ise sonuçları ne olur?

    Sanırım soruyu yanlış sordum,şu şekilde sorayım: x/5 sayaca x/1 akım trafosu bağlanır mı? Bağlanır ise endeks değerleri doğru yazar mı? OG'den 0,1 amper geçer ise sayaçda endeksler ilerler mi? (Akım trafo oranı 50/1)
  8. X/5 sayaçın akım trafosu x/1 olur ise sonuçları ne olur?

    "OG'den 100 mA geçerse sayacınız yazar mı dedim cevap veremediler. Abonenin akım trafosu 50/1 A. 0,5 class." Sorduğum soru bu Adem bey çarpanları sormadım.
  9. X/5 sayaçın akım trafosu x/1 olur ise sonuçları ne olur?

    Merhabalar üstadlar Müşterimizi kompanzasyon işi ile uğraşır iken ilginç bi durum ile karşılaştık ve sizlerle de paylaşmak istedim. Sayaç og'de x/5 sayacımız var ama sayaca takılan akım trafoları x/1. Bu durumda sayacın yazacağı değerlerin hatalı olacağını söyledim ama organize sanayi...
  10. İlginç kompanzasyon

    Fiyatı takılacak yere göre değişiyor örneğin 3 4 milyon elektrik faturası geliyorsa ürüne 1 milyon TL istiyorlarmış ,ffatura100 bin civarında ise 20 TL fiyat çekiyorlar. Ben ürünü inceledim bi ara moda olan tasarruf cihazlarından.
  11. İlginç kompanzasyon

    İlginç
  12. Ges projelerinde adp panosuna bağlantı şekli

    Bence doğrusu da kompanzasyon akım trafolarından önce bağlanmasıdır. Sonra bağlarsanız ve mevcuttaki röleniz çift yönlü değil ise kompanzasyon başarısız olur. Röleyi değiştirmek zorunda kalırsınız. Diğer türlü yani kompanzasyon akım trafolarında önce bağlarsanız mevcut röle ile kompanzasyon...
  13. Tuhaf bir kapasitif ceza

    Takılır takılmaz beraber bakmışlar müşteriyle fazla yazıyor bu demiş :)) Müşteriye söyledim sayacı kendiniz alın diye.
  14. Tuhaf bir kapasitif ceza

    Bugün tedaş geldi sayacı değiştirdi,yine aynı marka ve aynı model. Sayacı takan biliyoruz hatalı olduğunu ama yapacak bi şey yok bize ne verirlerse onu takarız deyip takıp gitmiş.
  15. Tuhaf bir kapasitif ceza

    CK şikayet gelirse direk değiştiriyormuş hatta daha önceden ceza var ise onlarıda iade ediyor dendi ne kadar doğru bilmiyorum
Geri
Üst