exsantric kullanıcısının son içeriği

  1. Siemens kontaktör sorun

    L-1 T-1 L-2 T-2 L-3 T-3
  2. Siemens kontaktör sorun

    Buzzer Kısa devre konumunda.
  3. Siemens kontaktör sorun

    Merhaba arkadaşlar, küçük bir problem var sıfır Siemens 3RT1034 -1BB40 Kontaktör aldım DC 24V çalışıyor herşey normal ama L1-L2-L3- T-1 T-2 T-3 Kısa devre göstermiyor Multimetre ile Bobine enerji verdiğimizde. Bu arada NO-NC Kontakları yok üründe.
  4. Multimetre tavsiyesi

    Güzel bir karar vermişsiniz bütçem 150 ₺ dediğiniz için Bir şey diyemedim. Bu modeli veya XD önerecektim size Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  5. Multimetre tavsiyesi

    Bütçeye uygunlarını seçebilirsiniz.
  6. Multimetre tavsiyesi

    Aldığım ürünün değişim talebi ile firmayla görüştüm. zaten 1 aylık beklemeden sonra soğudum talep ettiğim ürün stoklarında olmasına rağmen yok dediler 180 derece kıvırdılar sonrada ukalalık yapmaya başladılar bende üstelemedim aldık bakalım şimdilik alışveriş yapacağınız firmaları iyi...
  7. Multimetre tavsiyesi

    Display'dan dolayı pil tüketimi fazla olabilir ama çok şık tasarlanmış sıcaklık ölçümü NCV var extra akım ölçümü olmaması büyük dez avantaj ihtiyaca göre alıp kullanabilirsin uygun ekonomik bir cihaz D modelinde akım ölçümü var onada bir bak istersen.
  8. Multimetre tavsiyesi

    Cevanız için, Teşekkür ediyorum iyi çalışmalar. Uni-t 33A+al kullan. Hocam kafan rahat edersin.
  9. Multimetre tavsiyesi

    Merhaba arkadaşlar sizden bir tavsiye istiyorum Multimetre ile ilgili özetle yazmam gerekirse. 21 Nisanda Unıt UT89XD Multimetre siparişi vermiştim bir firmadan yurt içinden 244 ₺ ödemesini yapmıştım maalesef stok kontrolü yaptırmadan direkt sipariş geçtim 1 aydır bekliyordum geleceği yok...
Geri
Üst