emrahtunc kullanıcısının son içeriği

  1. emrahtunc

    BLDC Motor

    Merhabalar e-bike scooterlarda kullanılan motorların sargıları neden yanar ? ( Aşırı ısınmadan , ) bunu nasıl tespit edebiliriz kullanıcı hatası olup olmadığını ikinci bir husus bu motorun orijinal kaç W gücünde olduğunu nasıl hesaplariz teşekkürler ?
  2. emrahtunc

    YG İşletme Sorumluluğu Hk.

    Anladım cevabınız için teşekkürler. Merhabalar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Saygılarımla.
  3. emrahtunc

    Şarj Aleti Tasarımı ?

    Merhabalar 6 adet 12v-65 ah akü ( jel akü )grubunu şarj etmek için şarj aleti tasarımı nasıl olmalı ? Şarj aleti tasarımı yaparken nelere dikkat edilmeli aküler şarj olduktan sonra devre kesici özelliği nasıl olmalı ? Kablosuz şarj yapma mümkün mü ? teşekkürler... Elinizde şarj aleti ile...
  4. emrahtunc

    YG İşletme Sorumluluğu Hk.

    Merhabalar YG işletme sorumlusu olmak için şartlar nedir ? Çalışma alanları nereler ? Yg işletme sorumluluğu sözleşmesi fiyatlandrıılıası , bakım vs. bilgisi olan varsa tecrübeli arkadaşlardan bilgi vermesini rica ediyorum teşekkürler ?
  5. emrahtunc

    18650 Şarj cihazı Yapımı Yardım

    Siz diyorsunuz ki Li-ion pilleri direk şarj et ama bu piller direk dc gerilim ile şarj olmuyor yapısı bozuluyor.Dediğiniz şekilde olmaz lityum ion pil şaj devresi olması lazım daha önce li-ion pil kullandnız mı ?
  6. emrahtunc

    18650 Şarj cihazı Yapımı Yardım

    bu nasıl olacak kafam ok karışık kimse net bir bilgi vermiyor kmse yardımcı olmuyr kime sorduysam balanslı şarj devresi veya şarj cihazı kllanmam gerektiğii söylüyor araştrdım ama net bir bilgi yok.
  7. emrahtunc

    18650 Şarj cihazı Yapımı Yardım

    Kardeşim bizi de bir projemiz var bizde 3 tane pili seri bağladı 11.1V 6800mah nasıl şarj devresini yaparız biz bi de bunu 12 v 400 mah güneş paneli ile şarj etmemiz lazım şarj devresi yaparsan bizede atarmısn ??
  8. emrahtunc

    li-ion Pİl şarjı ?

    Araştırdım ama neyi nasıl kullanacağıma karar veremedim önemli olan noktalar neler bu saatten sonra yanlış yaparsam benim için iyi sonuçlar olmayacak .
  9. emrahtunc

    li-ion Pİl şarjı ?

    Peki güneş paneli ile nasıl şarj edecem pillerin akımı yuksek çok geç şarj olacak ve panelden alınan gerilim değiştiği için converter kullanmam mı gerekiyor ? Bu balanslı şarj cihazını nerden bulabilirim link verebilir misiniz?
  10. emrahtunc

    li-ion Pİl şarjı ?

    slm arkadaşalar elimde 3 adet 18650 3.7 V 6800 mah Li-ion piller var bunların üçünü seri bağlayarak projede kullanmak istiyorum yani 11.1 V 6800 mah.Benim sorun yaşadığım kısım bu pilleri 12 V 400 ma lik güneş paneli ile şarj etmek zorundayım.ben bu pilleri güneş paneli ile nasıl şarj edebilirim...
  11. emrahtunc

    Arduino Bluetooth Kontrollü Araba?

    slm arkadaşlar benim bi tane ödevim var ama yaptım istediğm gibi çalışmadı.Araba ileri yönde yavaş geri yönde hızlı,sağa dönerken hızlı sola dönerken yavaş dönüyor.Bunun Sebebi ne olabilir Acil yardımlarınızı bekliyoum teşekkürler.....
  12. emrahtunc

    bipolar step motor sürücü devresi yardım?

    slm arkadaşlar hocamız bir ödev verdi ama ben baskı devre çizimi yapmasnı bilmiyorum nasıl çizebilirim acil yardım .....
  13. emrahtunc

    Güneş Paneli Seçimi

    slm aradaşlar benim bir projem var güneş enerjili arduino bluetooth kontrollü rc arac.Arac oyuncak araba abartılı birşey değil bu aracımızın pil değeri 9.6v-700maH bu pilleri güneş paneli ile şarj etmem lazım yardmcı olur musunuz ? Ne kadarlık bir panele ihtiyacım var nasıl yapabilirim bu projeyi ?
  14. emrahtunc

    Güneş Paneli Seçimi

    Slm arkadaşlar elimde 2 adet 3.7 2200ma lipo pil var ben bunu ne kadarlik bir güneş paneli sarj ederim panel seçimi nasil olmali nasil yapılır lipo pillerin bozulmamasi icin ne yapmaliyim??
  15. emrahtunc

    güneş paneli ile akü şarjı

    Sectiğim akü 6v 4ah lik bir akü.Normalde rc araba projelerinde pil kullanılıyor ama biz güneş enerjisi ile yapmak istiyoruz güneş paneli hakkında bilgim zayıf
Geri
Üst