eemabal kullanıcısının son içeriği

  1. eemabal

    Pano guc hesaplama

    Gerisini de sen tamamla bir zahmet bilmiş arkadaş.
  2. eemabal

    Pano guc hesaplama

    P=1,73xUxI üzerinden her bir gücün akımını hesaplayıp toplayabilirsin. Sen hesabını yap buraya yaz ona göre de eksiklerini biz söyleriz.
  3. eemabal

    EPLAN P8

    Klasör içindeki tüm ekipmanlara klasör kısa kodunu eklemen gerekiyor. Bu sayede ekipman hangi klasöre ait olduğunu anlar ona göre referans alır.
  4. eemabal

    Makaslı Hidrolik Platform

    Arkadaşlar merhaba, makaslı hidrolik platform üzerinde çalışıyorum. Kumandasını plc üzerinden yapacağım. Elinde örnek kumanda projesi olan varsa paylaşabilir mi? saygılar,
  5. eemabal

    Röle markası tercihi

    Alçı fabrikalarının otomasyon panolarını yapıyoruz. PLC dijital output adreslerine Phoenix contact slim röleler bağlıyoruz ve senelerdir hiçbir sorun yaşamadık. Rölenin içinde hiçbir dijital devre yok. Birkaç tane markanın rölesinin içini açtım ve çoğunda arızaya sebep olacak dijital devreler...
  6. eemabal

    Eplan propanel text hatası

    Maalesef p 2.1 kullanıyorum ve bu tür bir hatayla hiç karşılaşmadım. Kullandığın sürümdeki hatada sözlükte bulunmayanları kullanamayacağını belirtiyor. Sözlüğü devre dışı bırakmayı deneyebilirsin.
  7. eemabal

    Eplan Kopyalama yapıştırma

    Arkadaşım bu E-planın bir özelliğidir. Araçlar çubuğunda x-y ekseni üzerinde mıknatıs şeklinde bir sembol var muhtemelen bu sembole tıklayıp özelliği aktif hale getirmişsiniz. Sembole tekrar dokunarak devre dışı bırakabilirsiniz.
  8. eemabal

    5. Yorum Otomasyon Renkli Ekran PLC Çekilişi

    Yorum Otomasyon PLC çekilişine katılmak istiyorum
  9. eemabal

    Bir Fanı bir yönde ve ters yönde çalıştırmak

    Fanların birçoğunda tek yönde çalışma var. Çalıştıracağın şey nasıl bir fan? Bilgisayar fanı mı? Havalandırma fanı mı? Özelliklerini de yazarsan daha kolay yardımcı olunacaktır.
  10. eemabal

    IEC 61439 Standardı

    Soru günceldir. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa yanıtınızı bekliyoruz.
  11. eemabal

    4. Yorum Otomasyon Renkli Ekran PLC Çekilişi

    Yorum Otomasyon PLC çekilişine katılmak istiyorum
  12. eemabal

    Makine Gövde Topraklaması

    Arkadaşlar dün revizyon yaptığımız bir firmada kompozit malzeme pişiren fırının gövde topraklamasını ölçmeye çalıştım. Normalde elimde izolasyon topraklamasını ölçen cihaz olması gerekirdi ama maalesef yok. Dolayısıyla ölçümü muktimetre ile yaptım ve şu sonuçları çıkardım. 1- Ohm kademesinde...
  13. eemabal

    motorun yıldız bağlantısında nötr yok mu?

    Motor frenlerinin çeşitli varyasyonları olabilir ama yeni bağladığım bir motorda gördüm fren için köprü diyor koymuşlar, DC220 ile çalışıyor. Motorun yıldız ucunun nötr olarak kullanılmasını ilk defa duydum gerçekten şaşırdım..
  14. eemabal

    E PLAN P8 KOPYALA YAPIŞTIRMA SORUNU

    Yukarıdaki resimde görünen butonu deaktif et.
  15. eemabal

    enerji panoları standartları

    Bu paylaşım elinde var olan varsa link vererek paylaşırsa çok memnun oluruz.
Geri
Üst