e1l2k3t4 kullanıcısının son içeriği

  1. Allen bradley plc

    Arkadaşlar allen bradley battery low uyarısı veriyor. Plc çalışırken pilini değiştirsem bir sorun olur mu ? Sistemin durmaması lazım , Plc çalışırken değiştirirsem durmaz demi? daha önce değiştiren arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  2. Acil Kompanzasyon

    Hayır kompanzasyon çalışmıyor denildi ama sayacın incelenmesini isteyeceğim. 3 farklı yerde trafo ve her birinin sayıcı var , hiçbirinde reaktif yazmamış , aktif çok veya az çekilse bile
  3. Acil Kompanzasyon

    Anladım 3 nde aynı zamanda olması kafamı karıştırdı ,
  4. Acil Kompanzasyon

    Sayaç og de , ve elektronik
  5. Acil Kompanzasyon

    Si 3 sayaçta mı bozuk ben de anlayamadım , sistem bazen çalışıyor bazen duruyor , mesela 2 ay durup 5 ay çalışıyor
  6. Acil Kompanzasyon

    Endüktif ilk endeks: 125.504 son endeks: 125.504 Capasiyif ilk endeks: 1.201 son endeks : 1.201 aktif ilk endeks : 101.507 Son endeks : 196.602 Çarpanı var birde bunların aktifin belli bir miktarını ceza olarak kesmiş 3 farklı fatura elimde hepsi aynı...
  7. Acil Kompanzasyon

    Arkadaşlar hemen yardımcı olursanız sevinirim, og den ölçüm yapılan faturayı incelediğimde endüktif ve kapasitifte 1 ay içinde hiç ilerleme yok fakat aktifte var , ama dağıtım şirketi aktif gücün yüzde 90 ı kadar cea kesmiş. Sorun ne olabilir , ?? teşekkür ederim şimdiden.
  8. Plc analog ınput

    Teşekkür ederim yükledim bağlantı şeklini hala aynı
  9. Fabrika Koruma Topraklaması

    Arkadaşlar merhaba , Fabrika sahası içinde üretim binasının hemen yanında olan trafonun koruma topraklaması ile fabrika temel topraklaması irtabatlandırılır mı ? , (sistemden bağımsızdır diye düşünüyorum tn-c-s, tn-s, tn-c, tt gibi)
  10. Plc analog ınput

    araya tranducer ekledim, hala devam etti ayarlar doğru kablonun topraklamasını da yaptım ama devam etti
  11. Plc analog ınput

    Merhaba arkadaşlar, Plc den analog ölçüm yapıyorum, sistemde 24vdc'den plc ve mevcut analog sensörler besleniyor ancak frekans konvertorunun DAC 4-20mA akım çıkışından, motor akım bilgisini plc ye girdiğim zaman mevcut değerler sapıtmaya başlıyor nasıl çözebilirim.
  12. TMŞ Yardımcı Kontak

    Virüs gibi olan sizsiniz bence. Sizi ilgilendirmez, mesajları cevaplamak veya görmek zorunda değilsiniz, ben gün içinde araştırma yapıyorum, bir saat önce bilmediğim bir şey olabilir. öğrendiğim, gördüğüm şeyleri söylüyorum, "mışlı mişli" l cümleler kullanmamın sebebi uygulamada görmediğim içindir.
  13. TMŞ Yardımcı Kontak

    Transfer panolarında gördüm federalin, orada bir motor mekanizması var , pek kullanılan bir şalter değil sanırım
  14. TMŞ Yardımcı Kontak

    iki mesaj arasında zaman farkı var ya araştırıyorum demişim zaten bir mesajımda , bütün aksesuarların eklendiği tmş var mı diye soruyorum aslında. çelişki falan yok ortada:D
  15. TMŞ Yardımcı Kontak

    teşekkür ederim

Yeni mesajlar

Geri
Üst