Deniz S. kullanıcısının son içeriği

  1. Deniz S.

    Entegrelerin kütüphanelerini nerden bulabilirim?

    Merhaba fp6296 ve lm2577 ıc entegrelerinin Proteus,ltspice,pspice veya baska herhangi bir çizim uygulaması ıcın kütüphanelerini nerden bulabilirim.Hangi program için olursa farketmez hepsinde çizebilirim.Nadir kullanılan entegreler sanırım arastırdım ama bulamadım
  2. Deniz S.

    LT Spice Eleman Ekleme

    TPS61288------LM51231 Bu ıkı elemanı LtSpice'a eklemek ıstıyorum aradım bulamadım.Nerden bulup ekleyebilirim?Proteus için olsa da olur onun ıcınde bulamadım.
  3. Deniz S.

    Mosfet Driver

    evet
  4. Deniz S.

    Mosfet Driver

    ao3400 daha uygun gıbı gozukuyor,pekı bunun ıcın nasıl bır drıver'a ihtiyacım var? uzun surelı bır kullanımım olmucak,sogutucu işimi görebilir?
  5. Deniz S.

    Mosfet Driver

    Merhaba herkese Eagle'da boost converter tasarlıyorum.1.2V'u 12V'a dönüştürmek istiyorum.PCB kart olarak sonrasında bastıracağım.Öncelikle proteusta aynı devreyı çizdim palse verdım frekansı ayarlıyabiliyorum fakat eagle'da proteusta ki gibi palse veren komponent direk yok bu...
  6. Deniz S.

    LtSpice Analog Değer Okuma

    Merhabalar Ltspice programında analog değer okumak istiyorum, örneğin devremde buton var veya röle var bunların değerlerini nasıl görebilirim.
  7. Deniz S.

    Fanın hızlı çalışması

    Tek kelimelik bir değişiklik var genel olarak herkeste soruyu anlamış :) Bilgiler için herkese teşekkür ederim.Paylasilan video da ki devre sanirim işimi gorucek bahsettiğim şeyde o.İyi Akşamlar
  8. Deniz S.

    Fanın hızlı çalışması

    220 olucak.Su an hazır bir şekilde sadece hiz ayarını değiştirmek istiyorum.
  9. Deniz S.

    Fanın hızlı çalışması

    Merhaba Köy yerinde bir kümesim mevcut.Fan'a elektrik verince çok hızlı dönüyor.Ruzgarin döndürdüğü hızdan biraz daha yüksek hızda dönmesini istiyorum bunun için bir sistem var mıdır ne yapılabilir nasıl azaltılabilir?
  10. Deniz S.

    Motor Gerılım Degerı Bulma

    AC driver ile motor frekansı=25 Hz olarak ayarlandıgında motorun faz akımının sabıt kalabılmesı ıcın motora uygulanması gereken gerılım degerı nedır? Boyle bır soruyla karsı karsıyayım ve yapamadım yardımcı olursanız memnun olurum.
  11. Deniz S.

    Analog Giriş Çıkışlar

    Merhabalar Plc de ki Analog Giriş Çıkıs Adresleri nelerdır?Nasıl Kullanılır?
  12. Deniz S.

    ALTİVAR 18 Hakkında Bilgi

    Altivar 18 için elinde turkce dokuman olanınız varsa paylasabılır mısınız?Yapısı,Baglantısı ve Programlanması hakkında bılgılere ıhtıyacım var dökuman olmasa da olur.
  13. Deniz S.

    Sayısal Tasarım Sorusu

    Merhabalar Sayısal tasarım bılgısı olan varsa su sorulardan(herhangı bırı de olur)yardımcı olursanız cok memnun olurum. Senkron sayıcılarda J-K Flip Flop’a ait durum geçiş tablosu kullanılmaktadır. Eğer J-K yerine D tutucusu kullanılırsa, yeni durum geçiş tablosunu çiziniz. 0-24 arası sayma...
  14. Deniz S.

    Direnc , Volt ve Amper Hesaplamaları

    Yok hayır V değeri de farketmıyor
  15. Deniz S.

    Direnc , Volt ve Amper Hesaplamaları

    Herhangi bir değer verilebilir voltaja.Cozum yolu doğru mu değil mı dikkat edılıcek şey bu.
Geri
Üst