clever kullanıcısının son içeriği

  1. Tia-Portal V14 download ve Tutorial

    Plcsim_v14 exe içinde paylaşırmısınız
  2. Tia-Portal V14 download ve Tutorial

    SIMATIC_S7_PLCSIM_V14.exe (2,7 MB) ve SIMATIC_WinCC_Comfort_Advanced_V14.exe (2,8 MB)dosyalarınıda paylaşabilirmisiniz? Fatihsun step7_professionalv14.exe için teşekkürler...
  3. step 5 yardım

    banda yollayabilirmisiniz exe sini?
  4. Download hatası yardım?

    Arkadaşlar sorunu buldum hafıza kartını takıp plc yi run konıumuna almak gerekiyor eğer ran konumuna gelmiyorsa pls üzerindeki butonu Mres çekip lambaının yanıp sönmesi kesilince hemen stopa alıp tekrar Mres e alıyorsununz bir süre beklyip plc yi run yapıp sorunu çözüyorsunuz ;)
  5. HMI haberleşme?

    Slm siemens touch panel ile sıemesn s7-313c Plc yi nasıl haberleştirebilirm yardım edermisiniz?
  6. wıncc

    tam sürümünü yükleyip sorunu çözebilirsin?
  7. step 5 yardım

    step 5 v7 işltim sistemi Win xp sp3 eng
  8. s7 313c plc run olmuyor?

    Abi cok sağol uğraşarak çözdüm dediğin gibi oluyormus çok tesekkürler :) peki pt-100 nasıl bağlayaabilirim yani lad diagramında hangi kapıları kullnmam lazım?
  9. step 5 yardım

    Plc değil programı yükleyemiyorum ben yani step5 programının setupunu pc ye yükleyemiyorum.
  10. trafik kavşagı sinyalizasyon

    Kardeşim kendin yap hazırı bırak döngüsel bir tımer olustur karşılaştırma yaparakta zamanlarını kullan al sana kavsak kolay gelsin ;)
  11. s7 313c plc run olmuyor?

    Abiler 313c bir tane plc var hafız kartı takılı olmadığında run konumuna geliyor fakat hafıza kartını taktığımda devamlı stop ledi yanıp sönüyor bir türlü run olmuyor ve plc ye bağlanamıyorum yardım edermisiniz?
  12. Download hatası yardım?

    daha detaylı anlatırmısınız?
  13. Download hatası yardım?

    Kimse bilimiyormu ya ?
  14. PT-100'ü en baştan nasıl bağlayabilirim?

    Arkadaşlar siemens s7300 ile bir adet pt-100 değeini okumak istiyorum nasıl ayarlamalar yapmam gerek hangi komutları kullanmam gerek örnek bir uygulama gösterebilirmisiniz yardımcı olursanız sevinirim?
  15. Download hatası yardım?

    arkadşlar Cpu-312 plcm ve anolog inputum var bemim işimi görecek ikiside hardveriyi oluşurup downoad ediyorum fakat ob1 bloğonu yüklemek istediğimde söyle bir hata veriyor "the system data connect be loaded module cpu 312 (R0/S2 of station 300(1) Look under details or try to determıne the...
Geri
Üst