Celalettin.3 kullanıcısının son içeriği

  1. Plc s7 200

    1 Fazlı asenkron motor devir yönü değişimi laader diyagramı oluşturulup PLC S7 200 bağlantı şeması çizilecek ( yardımcı sargı 2 saniye sonra devreden çıkacaktır) yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Ters zaman rölesi

    a) starta basıldığında 10 sn sonra motor devreye girecek stopa basılana kadaar çalışacaktır (ters zaman rölesi ile ) b) starta basılınca motor çalışacak 20 sn sonra sistem duracaktır ( Ters Zaman Rölesi ile) böyle bi sorum var yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler .
  3. Simens s7-200

    Merhabalar herkeze benim bir plc ile ilgili ödevim var ama birtürlü yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ödev 1 start butonu ve 3 motor var bunlar sorasıyla starta basıldığında 1. motor çalışacak 2. kez starta basıldığında ise 1. motor duracak 2.motor çalışacak daha donra 3. kez starta...
  4. ANAHTARLAMA ELEMANLARI

    YANIT VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  5. ELEKTRİK ELEKTRONİK

    ELEKTRİK ELEKTRONİK
  6. ANAHTARLAMA ELEMANLARI

    HERKESE MERHABALAR BENİM BİR ÖDEVİM VAR YARIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM : TRANSİSTÖR TRİSTÖR TRİYAK KUADRAK BUNLARIN ; BESLEME GERİLİMLERİ TETİKLEME GERİLİMİ VE UCU AKIM İLETİM YÖNLERİ BUNLARI BANA SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ . :)

Yeni mesajlar

Geri
Üst