cavanshir0022 kullanıcısının son içeriği

  1. Siemens Tia Portal modbus RTU register okuma

    Cevabınız için teşekkür ederim. Ama olmuyor. Ben biraz araştırdım. Bunlar genişlenmiş adresler, Siemens PLCler Holding registerlarda genişlenmiş adresleri destekliyor (400001 - 465535). Ama input word registerlarda desteklemiyor.
  2. Siemens Tia Portal modbus RTU register okuma

    Merhaba. İyi günler her kese. Benim bir sorunum ar. yardım ederseniz sevinirim. Modbus Poll ile okudugum 313083 numaralı input registerini, Tia Portal ile okuyamıyorum. Bu rang`de register numarası bulunmuyor( 313083 numaralı adrese nasıl sorgu göndere bilirim?
  3. Tia Portal Modbus RTU 1den fazla cihazla baglantı zamanı sorgu

    Merhabalar. Tia Portalda 1den fazla cihazla RS-485 üzerinden iletişim kurarken, sorguları hangi düzenle yapmalıyız? Döngüyü kendimiz mi oluşturmalıyız? Yoksa özel bir register ve ya kütüphane gibi neyse var mı? Ve ya 1 cihaza 1den fazla da sorgu göndere biliriz. Bu zaman da sorguların üst üste...
  4. Enda HMI Paneller

    Teşekkür ederim kardeş.
  5. Enda HMI Paneller

    Enda universal controlleri direkt baglamam lazim. Plc penceresinden modbus rtu seçdim. Aslında asıl sorunum enda modbus haritasını okuyamıyorum. Mesela Gmt Micno hızkontrollarda modbus harita kolay. Hex. sayıları desimala çevirib yazıyordum. Ama endadan baş çıkaramadım. Teşekkür ederim.
  6. Enda HMI Paneller

    Selam alekum. GMT operator paneline Enda EUC 442 bagladım rs-485 modbus rtu, endanin modbus haritasını anlamadım ama. Örneğin sıcaklık set değeri için holding register adresi 0000d (0000h) Desimal (Hex) bu değeri number displaya çıkarmam için resimdeki Addr. type ve Adress yerlerine ne...
Geri
Üst