Calibre70 kullanıcısının son içeriği

  1. C945 transistor anfi devresi

    Selam dostlar ben bir devre yaptım youtubedan bakarak ama aux nasıl bağlanacak bilemedim 5v 2a usb sarj aleti ile güç veriyorum garip sesler çıkarıyor ama artı kabloya direnç bağlayınca ses kesildi yardımınızı brkliyorum bu islerde yeniyim. Devrenin fotolarını konuya ekleyeceğim.
  2. Power Supply Arızalı Parça (her203)

    her 203 yerine her 208 taktım 1 hafta test ettim bilgisayarı bütün ağır oyunlar oynadım apex legends , escape from tarkov vb. hiç sıkıntı yaşamadım yani psu artık çalışıyor yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim açacağım yeni konular olacak yardım ederseniz sevinirim .
  3. Power Supply Arızalı Parça (her203)

    Ustam bugün geldi lakin her208 göndermişler 2a 1000v dikkatsizlik olduğunu sanmıyorum denesem sıkıntı olurmu acaba
  4. Power Supply Arızalı Parça (her203)

    Seri lamba nasıl yapılır bilmiyorum fakat öğreneceğim bir şekilde değerli yorumun için teşekkür ederim. Parça henüz gelmedi.
  5. Power Supply Arızalı Parça (her203)

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim her 203den 10 tane alıp çalıştırmayı deneyeceğim . Onu daha öncede izlemiştim zaten sıkı takipçisi olduğum bi kanal lakin yeterli bilgi bu videoda yok arızalı parçayı buldum fakat içimde bir kuşku var. Yorumun için teşekkür ederim.
  6. Power Supply Arızalı Parça (her203)

    Öncelikle merhaba arkadaşlar güç kaynağım arızalandı ve arızalı parçayı buldum arızalı parça her 203 2A 200V değerinde bir diyot bunu değiştireceğim lakin güç kaynağında başka arızalar olmasından korkuyorum nasıl emin olabilirim bu konuda çok tecrübeli değilim. Yardımcı olacak arkadaşlara...
Geri
Üst