bunal55 kullanıcısının son içeriği

  1. bunal55

    Tia14 HMI TP1200 Comfort Online İzleme Sorunu

    Merhaba; Ekte resimlerini paylaşmış olduğum TP1200 panele pc de start simülasyon dediğimde bağlanıp online olarak izleyebiliyordum. Ancak bir şekilde bağlantı kurulamıyor. CPU ya ve Panele program veya değişkenler buton vs ekleyip atabiliyorum. Ama online olarak iletişim kurulmuyor. Yapmamız...
  2. bunal55

    Eplan p8 2.4 cvs file sorunu?

    Merhaba; Eplan data portaldan indirdiğim CVS formatını macro haline nasıl dönüştürürüm yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
  3. bunal55

    EPLAN P8 2.4 CVS file yardım...

    Merhaba; Eplan data portaldan indirdiğim CVS formatını macro haline nasıl dönüştürürüm yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
  4. bunal55

    TİA PORTAL V13 toV14 //Simatic Manager to TİA Portal

    Selamlar; -Tia portal V13 de yazılmış programı V14 nasıl çevirebiliriz. -Simatic manager da yazılmış projeleri de TİA portal v14 veya v13 e nasıl çevirebiliriz. Birde Windows10 da tia portalı kullanan var mı? Pc ye kurdum ama hiç bağlanmadım PLC ye gözünü seveyim Win7'nin :) Yardımlarınızı...
  5. bunal55

    Beckhoff Pc Panelde Vısu-ımage kaybolması

    Merhaba ; Resimde de belirttiğim gibi sıklıkla yaşanan bir problem olmasada karşılaştığım problemler arasında, önceden Programı açıp kapattığımda düzeliyordu fakat şimdi düzelmiyor. Panelde resimler kayboluyor fakat pc de görünüyor yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler şimdiden.
  6. bunal55

    Simatic Manager Bonfiglioli Servo Driver GSD.FİLE ERROR..!

    Merhaba Sayın Site Üyeleri; Yeni aldığım Bonfiglioli Marka Servo Driver .GSD Dosyasını Hardware Yüklerken Hata Alıyorum Hata Görüntüsü Ekte Bu Konu ile İlgili Yardımcı Olursanız Sevinirim Kolay Gelsin.
  7. bunal55

    CTU (counter up) CV(currentValue) Kalıcı Data Tutma...!!

    Merhaba Semih Bey; Desteklerinizden ötürü teşekkür ederim. En kısa sürede deniycem kolay gelsin.
  8. bunal55

    CTU (counter up) CV(currentValue) Kalıcı Data Tutma...!!

    Merhaba; Twincat PLC programında, CTU sayıcımızın PV giriş değerini kalıcı datada tutabiliyorum. Fakat Cv (current value) kalıcı data yapamıyorum. Örnek; PV: 255 CV:150 saymaya devam ederken pano enerjisi kesilince CV değeri 0 oluyor. Pano enerjisi açılınca kaldığı yerden devam etmesini...
  9. bunal55

    Beckhoff Servo Motor Referanslama

    Merhaba; Resimde belirtmiş olduğum Beckhoff servo motor referanslamayı nasıl yapabilirim. 230 set değerim olacak yani park pos 230 olmalı. Mekanik yapıyı elle olması gereken yere getirip 230.0 veya 230.9 arası değer verip setlemem lazım. Teşekkür ederim kolay gelsin.
  10. bunal55

    SolidWorks DLL Hatası

    Merhaba Arkadaşlar; Hatanın çözümünü bilen varmı lütfen yardım edin.
  11. bunal55

    Elektrik-Mekatronik Teknikeri

    Alım Yapıldı Arkadaşlar
  12. bunal55

    SEW ST-1520 ÖLÇÜ ALETİ KULLANIMI YARDIM..!

    Merhaba Arkadaşlar; SEW ST-1520 kodunda topraklama direnci ölçü aleti nasıl kullanılır bilgisi olan varmı? Anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
  13. bunal55

    Abb Acs 150 Emc Filtre ve Kaçak akım röle sorunu

    Sorun çözüldü arkadaşlar. EMC filtre vidasını sökmek gerekiyormuş. Kaçak akım kullanıldığı zaman. Harici toprak moduymuş. Nasılsa. Anlamadım. Kolay gelsin.
  14. bunal55

    Abb Acs 150 Emc Filtre ve Kaçak akım röle sorunu

    Merhabalar; ABB marka ACS150 serisi sürücü gövdesine toprak bağlantısı yapılınca kaçak akım koruma rölesi atıyor. EMC filtresi vidasını söktüğüm zaman kaçak akım atmıyor. Bilginiz varsa aydınlatabilirmisiniz.
Geri
Üst