bojo kullanıcısının son içeriği

  1. 4-20mA / 0-10V PH Sensörü

    Çıkışında 4-20mA veya 0-10 alabileceğim PH Sensörü ve Su Sertliğini ölçebileceğim sensöre ihtiyacım var.. Yardımcı olabilecek var mıdır?
  2. Ankara-İstanbul Bina Otomasyonu Tekniker/Mühendis

    İLAN GÜNCELDİR
  3. Ankara-İstanbul Bina Otomasyonu Tekniker/Mühendis

    Firma Bilgileri Firma Adı: Emo-Schako Klima Havalandırma Tic. Ltd. Şti Firma Tel : 0 312 527 16 05 - 0 216 380 31 52 Firma Web Adresi: www.emo-schako.com.tr Şehir / Ülke :Ankara-İstanbul Firma Yetkilisi: Can Sivri /Ankara - Öner Kayserilioğlu / İstanbul Alınacak Personel Sayısı: 3-4...
  4. Hepa Filtre Kutusu Bilgi LED'i

    Merhabalar; Fark Basınç Anahtarından gelecek kontağa göre 1 geldiğinde Kırmızı, 0 geldiğinde Yeşil LED yanacak şekilde pilli bir düzenek baskısı-kutusu ıvır zıvırıyla 1000 adet için fiyat verebilecek, profesyonelce bu işlerle uğraşan kimse var mı?
  5. akıllı ev otomasyon sistemini öğrenmek ve kendimi geliştirmek istiyorum

    Ankara ve İstanbul'da ofislerimiz var, öncelik olarak Ankara'da ikameti düşünürsen CV ni [email protected] ye gönderebilirsin.
  6. Elektrik-Otomasyon Teknikeri/Teknisyeni İstanbul

    Kullanılacak olan şablon Firma Bilgileri Firma Adı: Emo-Schako Klima Havalandırma Tic. Ltd. Şti Firma Tel - Fax:0 216 380 31 52 Firma Web Adresi: www.emo-schako.com.tr Şehir / Ülke :Ankara-İstanbul Firma Yetkilisi: Öner Kayserilioğlu Alınacak Personel Sayısı: 2 Genel Nitelikler Teknik...
  7. okul ile sürdürebileceğim iş arıyorum

    cv ni [email protected] adresine gönderirmisin.
  8. Soğutma-Klima-Havalandırma-Güvenlik Sistemleri

    Ankarada kalacak yer sorununuzu çözebilirseniz cv nizi görmek isterim. [email protected]
  9. TAC Xenta Program

    adem bey merhaba mesajınız üzerinden bayaa bir süre geçmiş fakat konu ile ilgili bir çözüm bulamadıysanız [email protected] adresine ihtiyacınızın ne olduğu ile ilgili bir bildirimde bulunursanız Ankara Ofisten arkadaşlara yönlendirip size yardımcı olabiliriz. Öner Kayserilioğlu
  10. Elektronik-Otomasyon Teknikeri

    Bina Otomasyonu ve Yangın Algılama Sistemleri üzerine bünyemize yeni arkadaşlar dahil edeceğiz cv'nizi [email protected] adresine gönderebilrsiniz.
  11. Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi teknikeri iş arıyorum

    Bina Otomasyonu ve Yangın Algılama Sistemleri üzerine çalışmak istersen firmamıza yeni ekip üyeleri dahil edeceğiz cv ni [email protected] adresine göndermeni rica ederim.
  12. Elektrik - Elektronik Teknisyeni Part Time İş Arıyorum

    Bina otomasyonu konusunda çalışmak ve kendini geliştirmek istersen cv ni [email protected] adresine gönderebilirsin. İstanbul Ofisimizi Kozyatağında. Bünyemize öğrenmeye açık yeni arkadaşlar katacağız.
  13. Fabrika İçin Zil Cihazı

    arkadasım senin fabrikanda ufakta olsa bi plc yada muadili bişey vardır sanırım. plc de boşta olan bir tane output kullanarak digital bi çalar saat yapabilirsin. bu öyle çokta zor bişey değil... aydınlatmada kullandığın zaman saat programını bile kullanabilirsin.. sadece ışık açık kapamıyacak...
  14. AKILLI EV -BİNA teknolojileri Proje ve Fiyat Teklifi Hazırlama

    seminer hangi şehirde açılıyor bilgilendirebilirmisiniz?
Geri
Üst