bihaber kullanıcısının son içeriği

  1. Alçak Gerilim Parafudurları

    Analizör nickli arkadaşın paylaşmış olduğu dökümanını inceleyebilirsin. fikir sahibi olman açısından iyi bir paylaşım.
  2. Autocad her çıktıda sayfa kenarlarında bilgi yazıyor

    kerem max arkadaşım büyük bir ihtimalle projeni aldığın şahsın bilgisayarında autocad eğitim formatında çizim yapılmış. senin bilgisayarından kaynaklı bir durum değil bu. yukarda yazdıklarımı uygularsan sorun kalmaz.
  3. Autocad her çıktıda sayfa kenarlarında bilgi yazıyor

    merhaba; ilk önce projeni farklı kaydet de. files of type sekmesinden projeni .dxf uzantılı olarak kaydet. kaydettiğin projeyi tekrar aç ve yine farklı kaydet de. yine files of type sekmesinden bu defa projeni .dwg olarak kaydet. sorununun çözülmüş olduğunu göreceksin. iyi çalışmalar.
  4. Üyelerimizin Hobileri Neler?

    ada da bisiklet , go-kart ve tabiki balık tutmak...
  5. OG Projesi TEDAŞ İncelemesi

    hazırlamış olduğun projenden bir nüshasını öncesinden tedaş taki kontrol mühendisine götürerek inceletmen gerekiyor. gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra tekrardan projeni götürüp kontrol ettirmen neticesinde bir eksikli,k yoksa gerekli sayıda çoğalttığın projeyi emo imzasından sonra içeri...
  6. Kamuya Atanan EM/EEM KPSS Puanları

    hedefin her durumda 90-95 puan arası olmalı. meslektaşlarımızın sayısı hergeçen gün artıyor. dolasıyla her iş alanına inanılmaz talep var.
  7. 3~ ve 1~ Aydınlatma

    merhabalar, iç tesisat yönetmeliği uyarınca her bir linyeye en fazla 9 lamba bağlanabilir. fakat uygulamalarda bu sayı değişebilir. (+ - tolerans 3) bu monofaz veya trifaze de değişiklik göstermez.
  8. KPSS İçin Kitap

    bence yargı.
  9. Şantiyede İşe Başlayanlara Tavsiyeler

    yazılanlara ek olarak; sahaya hakim olman gerekir. elinde muhakkak gelecek haftanın bir planı programı olmalı. formene sürekli is sahası acman gerekir. malzeme listesini bizzt takip etmen lazım. bu yüzden depocun ile sürekli istişare halinde ol. sahada çalışan diğer disiplinler ile proje...
  10. Elektrik ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği

    elektronik mühendisliği okuyupta fark derskleri alan mühendis arkadaşların elektrik mühendisinden hiçbir farkı kalmadı. aynı kategoride değerlendirilebilirler.
  11. Üyelerimizin Kullandığı Cep Telefonu Modelleri Nedir?

    nokia 6300 samsung c270
  12. Kolon Hattı Ana Panodan Tali Panoya Kadar Nerden-Nasıl Döşenir?

    son dönemde yapımına başlanan tüm binalarda enerji odası ( ana panonun konulduğu oda ) yapılmaktadır. bu odaya yakın bir yerdende şaft dediğimiz kolon kabloların geçişi için enerji odasından en son kata kadar çıkan bir alan tesis edilir. bu odaların olmadığı ( artık kaldı mı bilmiyorum ???)...
  13. Temel Topraklaması, Faraday Kafesi

    arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim. önerililerinizi kontrol ile paylaştım bzde giydirme cephe uygulamasını uygun gördük. iyi çalışmalar herkese.
  14. Temel Topraklaması, Faraday Kafesi

    arkadaşlar yeni çalışmaya başlamış olduğum hastane santiyesinde temel topraklası yapılmamış. ayrıca topraklama filizleri çatı kata çıkarılmamış. böyle bir durumda çözüm önerilerinizi yazarsanız sevinirim. hayırlı çalışmalar.
Geri
Üst