BerkayOmay kullanıcısının son içeriği

  1. Arduino 4-20mA çıkış alma

    Kolay gelsin iyi çalışmalar. analogwrite komutu ile 0-5v arası 250ohm direnç kullanarak 0-20mA çıkış alabilmem gerekiyor teorik olarak ama pratikte alamadım. bunun için kullanılan bir shield var mı acaba yada daha önce yapan oldumu? bir yerde hata mı yapıyorum ?
  2. Oto teyp

    2x40w başka entegre denicem olursa olur artık nabalim
  3. Oto teyp

    Malesef hocam sip9 kılıflı zaten.
  4. Oto teyp

    Yok üstadım datasheet te bulamadım.
  5. Oto teyp

    Merhabalar. Benim elimde arızalı bir teyp var. Tda7291SG isimli entegre patlamış. İnternette bulamadım. Yerine kullanabileceğim bir muadili varmıdır acaba?
  6. Seviye ölcüm

    Pompa kontrol etmek için kendinize alt ve üst seviye belirleyip seviye sivicleri ile kontrolü sağlamanız gerekir ama deponuz betonarme ise bunları monte etmekte zorluk yasarsiniz. Size tavsiyem basit bir Samandıra sistemi kullanmaniz. Seviye görmek içinse bir radar kullanmanız sinyalide proses...
  7. Seviye ölcüm

    Birçok marka ve model var seviyeyi 4-20 mA yada 0-10v sinyaline dönüştüren önemli olan tank şekli ve ürün
  8. 0-40 VDC 0-2 mA regüle devresi

    Teşekkürler ustam çok sağol :)
  9. 0-40 VDC 0-2 mA regüle devresi

    Peki ustam gerilim ayarida R2 üzerinden mi yapılıyor?
  10. 0-40 VDC 0-2 mA regüle devresi

    Kesinlikle kurtarır ustam akım ve gerilimi pot ile ayarlayabilecegim bir devre şeması varsa çok sevinirim
  11. 0-40 VDC 0-2 mA regüle devresi

    Herkese hayırlı günler diliyorum. Başlıktan da anlaşılacağı gibi 0-40Vdc 0-2 mA ayarlı devreye ihtiyacım var ama ne yazik ki bulamadım yardımcı olabilecek meslektaşlarına saygılarımı sunarım :)
  12. Seviye ölcüm

    Bence ultrasonik radar sistemlerinin tek artısı tanktaki ürüne temas etmiyor olmaları birde arıza durumunda tankın üstünden sökmek daha kolay diğer ağırlık transmitterleri tankın tabanında olduğu için sökmek istediğinizde tankı bosaltmaniz lazım gelir.
  13. Monofaze ac motor hiz kontrol problemi

    Hocam küçük güçteki sürücülerde akım bilgisi benim gördüğüm kadarıyla hep tek çıkış fazindan okunuyor. Öyle bir hatayla karşılaşmış olsaydık bile parametrelerden disable yapilabiliyor.
  14. Monofaze ac motor hiz kontrol problemi

    Üzerinde eskiden kullanılan kontaktor ve termik röle vardı tek faza cevirdigimiz için besleme fazini termik rölenin kontaklarindan seri dolastirdik surucu In 14.5A Motorda In 6.30A şu anda 4.5-4.9A civarı akım çekiyor idare edeceğini düşünüyorum.
  15. Monofaze ac motor hiz kontrol problemi

    Şu an için 48 saattir proses e göre 30-45 Hz arası sağlıklı çalışıyor yedek 3 fazlı motor bulana kadar idare eder inşallah :)
Geri
Üst