aykutkerem kullanıcısının son içeriği

  1. aykutkerem

    Ac akım değerine göre plcye çıkış göndermek

    Kırım makinasında kullanacağım. Boşta çalışma akımı 13A Kırım yaptığı esnada 24-32 A arasında geziyor. İlk atımda 42 A pik Akımı gördüm. 26 Amperin üzerinde 10 saniyeden fazla kalırsa çıkış alacağım. Endanın ampermetresi gördüm elimizde var ama 5 A, ayarlı solidstate kullanmayı düşündüm ama tek...
  2. aykutkerem

    Ac akım değerine göre plcye çıkış göndermek

    Merhabalar. Ac akım ölçüp ayarladığımız akım değerine gelince +24 volt çıkış veren bir cihaza ihtiyacım var. (Bir nevi pressure swich mantığıyla çalışacak). Akım trafosu ve analog modül kullanmadan bu mümkün müdür? Mümkün ise marka model tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. aykutkerem

    Mitsubishi PLC Online Olmak

    Read to plc yap sonra kaydet. Monitörlemek için f3 tuşuna basıp izleyebilirsiniz. (Gx developer, work2,work3)
  4. aykutkerem

    STEP7 Microwin ve Windows 7 sorunu

    uyumluluk ayarlarındakileri değişiklikleri yaptım ama yinede bu ekran çıkıyo. tamama bastığımda da browse menüsü çıkıyo dizin bulmak için. hangi dizini seçmem gerekiyo acaba?
  5. aykutkerem

    Endüstriyel veri iletimi

    -Bir modülasyon sisteminin örneksel ya da sayısal olduğunun belirlenmesi, blog diyagramının çıkartılması.. -Taşıyıcı ve modülasyon çeşitleri. -Am ve Fm frekans spekturumları.. -Yan bant güç hesabı.. -Sayısal modülasyon türleri PCM,PWM,PSK teknikleri ve tümdevreler üzerinde dalga biçimlerinin...
  6. aykutkerem

    PT100 Sensörün özellikleri

    merhabalar... pt-100'ü pic in girişine bağlamak mümkünmüdür..? mümkünse ne şekilde yapabiliriz.. örneğin; 23-30 derece arasında pic RB0'dan 5 volt alıcaz, 23dereceden azsa RB1 den 5 volt alıcaz.. konuyla pek alakalı olmadı sanırım, uygun diilse yeni başlık açabilirim... saygılar..
  7. aykutkerem

    Siemens S7-200 Simulasyon Resimli Anlatım

    sorunu hallettim... bu siteden indirdiğim programda gerekmiyomuş.. ben programı deneme sürümünde yazıp kaydetmiştim,o dosyayı full sürümde açtığımda export etmiyodu, dosyadan dolayıymış, yeni baştan yazınca sorun çözüldü.. teşekkürler..
  8. aykutkerem

    Siemens S7-200 Simulasyon Resimli Anlatım

    awl olarak export etmek istediğimde, must pass compile program code can be exported diyo.. step7 yi bu siteden download ettim, lisans kodu falanmı istiyo acaba?
Geri
Üst