akar61 kullanıcısının son içeriği

  1. KADEME DİZİLŞİ HK.

    Merhaba arkadaşlar kademe dizilişi hakkında yardımcı olursanız sevinirim. L1:357 VAR L2:1.319 KVAR L3:1.874 KVAR Kompanzasyon panosunda kademedizilişi nasıl olmalıdır.9 kademe kontaktör bulunmaktadır yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin iyi çalışmalar.
  2. Asansör kapasitif sorunu.

    asansörün şalteri kapalı olduğu halde yine - eksili değerleri görüyorum müsait bir zamanda akımlara bakıp bilği vereceğim kolaygelsin arkadaşlar emeğinize sağlık.
  3. Asansör kapasitif sorunu.

    trafo yok sabit kondansatör yok 1 tane dahi ups yok tüm fişleri prizden çıkartığım halde aynı(-987 1.00 1.00 aydınlatmadan şüpheleniyorum fakat balastlı fülorasan lamba wc lerde fotoselli tasaruflu lambalar var acaba onlardanmı kaynaklanıyor.
  4. Asansör kapasitif sorunu.

    arkadaşlar sorun asansör değil devreden çıkardıgım halde yinede kapasitif yazıyo.burası okul tüm pc leri herşeyin siğortasını indirdiğim halde bir türlü bulmakta sıkıntı yaşıyorum.role ekranında 2 faz -978 -867 gibi değerler gösteriyor.tasaruflu lambalar kullanılmış otomatik wc lerde başkaba...
  5. Asansör kapasitif sorunu.

    her şet için teşekkür ederim.bu cezadan nasıl kurtulabilirim.
  6. Asansör kapasitif sorunu.

    şu anda %30 kapasitif olarak cezadayız 912,755 74,405 170,138 . 818,000 68,000 141,000
  7. Asansör kapasitif sorunu.

    asansör çalımadığı zamanda kapasitif yazıyor.asansörün şalterini kapattığım zaman role üzerinde( - )eksi değerli sayılar normale dönüyor.
  8. Asansör kapasitif sorunu.

    merhaba arkadaşlar asansörden dolayı kapasitif cezaya giriyoruz.bunu nasıl önleye biliriz.birde sormak istediğim diğer bir konu ise role bağlantıları yapılırken rst fazları veya akım trafoları fazları ters olursa herhangibir sorun olurmu role entes rg 12cs.
  9. bir faz 220 volt ise iki faz arası neden 380 volt

    Arkadaşım kordinat ekseninde fazlar arası 120 derece faz farkı vardır.buda √3 ifade eder.220voltu eğer √3 ile çarparsan 380Volt elde edersin.Türkiyede genel olarak kullanmış olduğumuz enerji fazlar arası 380 v faz nötr arası 220 volttur.
  10. XLPE KABLO VE TROİT AKIM TRAFOSU HK.

    Merhaba arkadaşlar kolay gelsin iyi çalışmalar. sizlere sormak istediğim bir konu var aslında arge çalışması da diyebiliriz aslında 6300 volt xlpe kablo akımına göre bir akım tarfosu koyarak akım trafosuna buzzer veya lamba bağlaya bilirmiyim.böyle bir sisteme ihtiyacım var.kabloda enerji...
  11. OG Kablo Enerji Testi

    yaptığım uzun bir araştırma neticesinde yüksek gerilim xlpe kablolarda temassız olarak hiçbir ölçü aleti çalışmıyor nedeni ise manyetik alanın tamamen yok olması...
  12. OG Kablo Enerji Testi

    olmuyor arkadaşım ben denedim xlpe kablo tamamen manyetik alanı yok olduğundan dolayı piyasada bulunan temassız faz kontrol kalemleri işe yaramıyor.
  13. OG Kablo Enerji Testi

    arkadaşlar hiçbir marka 1000v üstü garanti vermiyor.
  14. OG Kablo Enerji Testi

    TAM ARADIĞIM İŞE PORTATİF BİR ŞEY ARIYORUM.
  15. OG Kablo Enerji Testi

    cebimde taşıyabileceğim bir kontrol kalemi ğibi birşey olursa iyi olur kabloya yanaştırdığım zaman ışık yada buzzer gibi sinyal veren bir şey arıyorum.ama bulamıyorum.

Yeni mesajlar

Geri
Üst