aborijin kullanıcısının son içeriği

  1. s7 300 Şifre Bulma Programları Hakkında

    Merhaba arkadaşlar Elimde şifrelenmiş s7-300 programı var. Program içindeki şifreyi bulmam mümkün mü? Şifreyi değiştirebileceğimi biliyorum. Ancak amacım şifreyi (kırmak)değiştirmek değil. Konu ile ilgili şifre bulucu bir program varmı? Saygılar kolay gelsin.
  2. Eplan P8 2.0 Displayed Text Sorunu

    properties - display seçeneği içinde sağ,sol gibi seçenekler var.
  3. Analizör verilerinin harici olarak yazdırılması

    bu konu ile hala ilgileniyormusunuz bilemiyorum ama kısaca şöyle anlatayım.rs485 üzerinden profibus bağlantısı yaparak ethernete çeviriyorsun.janitzanın verdiği yazılım ile izliyorsun ayna zamanda excelde kayıt tutabilirsin.umarım işine yarar.PSWbasic/professional bu işine yarayabilir.
  4. Analizör verilerinin harici olarak yazdırılması

    bu konu ile hala ilgileniyormusunuz bilemiyorum ama kısaca şöyle anlatayım.rs485 üzerinden profibus bağlantısı yaparak ethernete çeviriyorsun.janitzanın verdiği yazılım ile izliyorsun ayna zamanda excelde kayıt tutabilirsin.umarım işine yarar.
  5. Endress Hauser Flowmetre 4-20mA Nasıl Ölçüm Yapar

    öncelikle merhaba, kullandığınız yada kullanacağınız endress hauser sayacı nereye yani hangi enstrümana bağlayacaksın.mekanik sayaç gibi kullanacaksan problem yok ancak plc ye bağlayacaksan analog ve digitali birlikte bağlamalısın.puls aralığınıda 1000 litre olarak girmelisin.plc de yazacağın...
  6. MAERZ Kireç Fırını Otomasyon Yardım...

    arkadaşım böyle bir projede istenilen ne ise zaten sizin tarafınızdan karşı tarafa verilmiş olması gerekiyor.kendi kafalarına göre kimse program yazmaz.sayet sizin mevcut olan otomasyon üzerinden bir plc programı istendi ise bu programa karşılık size kontak planı verilecektir.kısacası ben...
Geri
Üst