a_t_a kullanıcısının son içeriği

  1. Bilezikli motorlarda hız kontrolü

    Allah razı olsun birader.Müthiş bir paylaşım olmuş
  2. Yıldız üçgen motor sorunu

    Yıldız/üçgen rölesi mi kullanılıyor tesisatta yoksa normal zaman rölesi mi? Normal röleyse kontak pozisyonu farkediyor olabilir! Güç devresinin beslenmesini kesebiliyorsan yalnızca kumanda sistemini test etmelisin...
  3. DANFOSS Frekans konvertörleri

    Çok sağol :-)
  4. DANFOSS Frekans konvertörleri

    Cevap için teşekkürler 5–40'ı 10 yapmamızın mahsuru var mı yada '10' hangi durumda kullanılır ?
  5. DANFOSS Frekans konvertörleri

    ktk_28 selamlar, Fc51 de 5-40'ı 10 yaparsam sürücü herhangi bir hataya geçtiğinde istediğim sinyali elde edebileceğim,doğru mudur? Birde motoru sürücüye otomatik tanıtım yaparken motorun boşta olması şart mı ? Çünkü motoru sökmek demek bütün mekaniğin ayarlarının bozulması demek !
  6. 3 faz motor ilk hareketi almıyor

    Motoru ölçtünüz mü? Motor bobinleri sağlam mı?
  7. 3 faz motor ilk hareketi almıyor

    Motor etiketindeki bağlantı şekline dikkat edin. Klemensdeki bağlantı doğruysa ya bir faz eksik yada klemenste temas etmeyen bağlantı var veya bobinlerde sorun var...
  8. En iyi kondansatör sizce hangisidir?

    ansez arkadaşıma katılıyorum merlini bilmiyorum ama 6 yıldır circutor kullanıyorum,kondansatörlerin yanına uğramayı unuttum :))
  9. En iyi kondansatör sizce hangisidir?

    ansez arkadaşın dediği gibi circutor mükemmel.4 yıldır kompanzasyon panosuna müdahale etmedim daha.rutin kontrollerin dışında ...:)
  10. antiporn

    arkadaşlar site içinde ben mi bulamadım yoksa bu konu ile ilgili bir başlık yok mu?Konu şu ki;çocukların pornografik sitelere girmesini engelleyebileceğimiz bir program yok mu?
  11. diafon sitemi

    delimurti bu şekle göre cümle kapı butonu için ben tesisata her daire için ayrı birer kablo daha çekmem gerek doğru mu?
  12. Elektrik saati problemi

    arkadaşım benim başıma daha önce gelmişti. sorun fazın toprakla temasa geçmesi dolayıyle elektriğin toprağa akmasından kaynaklanan bir tüketimdi.fazı toprak hattıyla temas ettiği yeri buldum olay sona erdi....inşallah işine yarar..
  13. elektrik tüketimi hesabı

    arkadaşlar,bende şöyle bir soruya cevap bekliyorum;günlük genel sayaç değerleri alıyorum.buna göre ortalama günlük sarfiyatım 15 kw.çarpanı 1380 olduğu için sonuç 20700 = yaklaşık 21 kw yapıyor. 100 amper akım çeken küçük bir sistemin 1 saatlik enerji sarfiyatı kaç kw olur?
  14. klima arızası

    arkadaşlar işyerinde kumanda dairesini soğutmak için duvar tipi klima kullanıyoruz.ancak sürkli su damlatıyor ve panoların altına doğru sızıyor.klimayı kapatınca içerisi ısınıyor ve panonun termostadı devreye girip panoyu devre dışı bırakıyor.bu su dökme neden kaynaklanır nasıl engel...
Geri
Üst