özfe kullanıcısının son içeriği

  1. özfe

    Dc 220v motor ile rüzgar türbini

    Merhaba. Piyasada titreşim rüzgar motoru adı ile dc220v luk motor bulunmakta. Ac ye çevirmek için tarak tip köprü diyot kullanmalısınız diyor. Sizce bu motorlarla küçük bir res yapılabilir mi. Bu köprü diyotun bağlantısı nasıl olmalı. Üretilen voltajı stabil hale getirmek için ne yapılabilir...
  2. özfe

    S5 PG Bağlantı problemi

    teşekkürler şu anda da "as interface in pg not ready" diye hata veriyor.:) peki bu bağlantı p4 ler için geçerlimi.
  3. özfe

    S5 PG Bağlantı problemi

    Arkadaşlar PG yi S5 e bağlamak için elimde 6ES7798-1AA00-0XA0 İnterface boxı var. Bunun PG ile bağlantısnı sağlayan kablonun 25 pinli konnektörünün uçları koptu. Konnektörün bağlantı sıralamasının nasıl olacağı ile ilgili yardımcı olabilecek var mı?
  4. özfe

    titreşime dayanıklı kablo?

    Oto kabloları konusunda emin değilim ancak lastik izoleli işimi görebilir. istediğimiz kablo hareketli motorlarda kullanılacağı için mevcutta kullanılan ttr kablolar kısa sürede deforme oluyor.
  5. özfe

    titreşime dayanıklı kablo?

    elek vibrolarında kullanılacak titreşime, toza ve soğuk-sıcağa dayanıklı kablo arıyorum. bildiğiniz bir ürün varmıdır.
  6. özfe

    eplan electric p8 2.7

    Dinçer bey, sorun şöyle bir boyut aldı; :) Mousea sağ tıklayıp sembol ekle dediğimde bir sembol listesi artık açılıyor. Ancak menü üzerindeki sembollere tıkladığımda ( T parça, kesinti noktası v.s. ) ... projesinde uygun bir sembol bulunamadı diye bir hata veriyor. Hata'ya Tamam diye...
  7. özfe

    eplan electric p8 2.7

    merhaba.2.7 versiyonunu crackli olarak kurdum. sembol listesine ulaşamıyorum. firmalardan indirdiğim edz dosyalarını import edemiyorum. seçenek aktif değil. yardımcı olabilecek var mı?
  8. özfe

    hidrolik valf soketi

    merhaba, işletmemizde bulunan 24/220 valf soketlerini alınan darbelerden dolayı sık sık değiştirmek zorunda kalıyoruz. darbelere karşı dayanıklı, önerebileceğiniz bir soket modeli var mı? Yani plastik muhafaza yerine mümkünse metal muhafazalı kare soketlerden arıyoruz.
  9. özfe

    KND SD310-50 arızası

    KND SD310-50 servo driver da err 041 alarmı var. Driverin manuelini internette bulamıyorum. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
  10. özfe

    Lüksmetre yardım!

    Ağır sanayide kullanılmak üzere bir lüksmetre almak istirouz. Piyasada bulunan kaliteli bir ürün bildiğiniz var mı?
  11. özfe

    imza yetkisi hk.

    N ADAMLARININ YETKÎ, GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK (Yayımlandığı R.G: 02.11.1985-18916) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1: Bu Yönetmeliğin amacı, Kanunun 38 inci maddesinde sayılan mühendisler, mimarlar ve şehir plancıları dışında kalan fen adamlarının yetki, görev...
  12. özfe

    (anket) Cumhurbaşkanlığı seçimi

    12.Cumhurbaşkanı sizce kim olmalı?(anket) *************
  13. özfe

    Elektrik Tesisatı Değiştirme Projeyi Değiştirmek Ya da İzin Almak Gerekir Mi?

    yapılan değişikliği, projeyi çizen mühendis ya yeni bir proje üzerinde gösterir ya da mevcut projeyi paraflar. abonelik aşamasında dağıtım şirketinin tesisatı kontrolünde proje esas alınır.
  14. özfe

    elektrik sayaç aboneliği hakkında

    Uludağ elektrik a.ş. de abonelik noktasında sürekli yeni şeyler çıkarıyorlar. şimdi de sayaçları şirket verecekmiş.ücretsiz olarak. ancak sayaçları almadan önce abonelik dosyalarını hazır halde istiyorlar. abonelik dosyası hazırlığı ayrı bir zaman gerektiriyor. bu sürede sayaçların yerine...
  15. özfe

    EPLAN EĞİTİM VİDEOLARI

    teşekkürler.devamını biz de bekliyoruz.
Geri
Üst