Zelio SR3B261FU Program Yazımı

nikbinn

Üye
Katılım
6 Tem 2009
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Tesiste birbiri ile aynı özelliklerde 2 adet pano var ve içerisinde zelio akıllı röle kullanılmış.Panoların bir tanesinin içerisindeki zelio röle hasar gördü ve yenisini aldırdım.Sorum diğer çalışan röledeki programın aynısını yeni gelen röleye el ile yazdırabilir miyim?Yoksa PC üzerinden mi atmak gerekir?Ve PC programında upload olayı var mıdır?Çalışan röledeki programı çekebilir miyim?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba
Elle programı yazabilirsin ama iş uzun sürer...şimdi zeliosoft 2 programına baktım programın ana sayfansında Transfer menüsünden Transfer program-->module>pc den sağlam zeliodan çekebilirsin programı..Ben zelio dan program çekmeyi denemedim..
pc ile zelioyu haberleştirmek için SR2USB01 kodlu kablo lazım...ama her ihtimale karşı schneider elektric telefonla arayın...Daha kesin cevap alırsınız...
 
teşekkür ederim.zamanım olmadığı için elle yazmaya haberleşme kablosu bakıyorum.kablo için 3 hafta gibi termin verdiler.bakalım bir yolunu bulmaya çalışacağım.
 
Kablon varsa programı çekebilirsin herhangi bir sorun olmaz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,539
Kullanıcılar
449,911
Son üye
byademir

Yeni konular

Geri
Üst