ben bir proje yapaçagımda yapmadan önce bir devre şemasını falan çizim çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorum da hangi programı indirmem gerekiyor bilmiom yardımlarınızı bekliorum...
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
kardeş ben proje için program arıyorum devrenin şemasını çizip elemanları yerleştirip çalışıp çalışmadıgını öğrenmek istiyorum ama hangi programı yüklemem geektiğini bilmiyorum yardım edermisin.
 
arkadaşlar acil yardımız lazım zelio soft 2 de program hazırladım 2 motor var 3 farklı şekilde çalışıyor önce birincisi sonra iincisi en son herikisde sonrada bu program hep başa alacak nasıl alır?
 
arkadaşlar merhaba;

dünde belirttim yardıma ihtiyacım var arkadaşlar . zelio soft 2 de program tasarladım ama son basamağını yapamıyorum. son basamağıda programın kendini tekrar etmesi . program 2 motor var öncelikle biri çalışacak sonra o duracak diğeri çalışacak sonrada her ikisi çalışıp duracak. sonra bu işlem kendini sürekli yenileyecek. yenileme satıtı yaamıyorum . nasılolacak? yardım ederseniz sevinirim yarın teslim etmem lazım olc yi devreye almam lazım .
 
Zelio akıllı röleler birbirine bağlanabilir mi acil ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
 
arkadaşlar
zelioda analog giriş nasıl kullanılıyor? formda yer alan açıklamalrı okdum ok ama yapmak istediğim anolog set vererk motoru 4-20 ma aralığında 0-50 hz aralığında çalıştırmak . nasıl yapabilirim ?
 
arkadaşlar kolay gelsin bana zelio loga ile yapılmış örnek uygulamalar lazim yardımcı olursanız sevinirim
 
hocam emegine sagık 3 gundur ugratım sonnda oldu tesekkurlrer
 
Elimde SR1 B101FU Telemecanigue akıllı role var. Fakat daha önceden şifrelenmiş nasıl kırabilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst