arkadaşlar, 2 tane timer lı program yazdım. programın kendini tekrar etmesini istiyorum. son kullandığım timer'ın değilini girişe bağladım ama yine tekrar etmedi. nasıl yapabilirim ?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
arkadaşlar zelio logo ile sr2d201bd ile 3 katlı cagırmalı asansör projesi lazım arkadaşlar her kata 3 er buton ve 3 svc olacak şekilde hayırlı calışmalar
 
Merhaba arkadaşlar zelio hakkında yardıma ihtiyacım var bu alet anlık sinyallere tepki vermiyo şöyle; girişlerine bağlı sensörler var çok kısa süreli sinyaller veriyo ama zelio onları göremiyo ve işlem yapmıyor yardım edebilecek arkadaşlara daha ayrıntılı açıklama yapabilirim please help me!

Sent from my C6603 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
SR1 Serisini programlayan Zelio soft 1.5.V programının demosu elinde olan varmı..yardımcı olan olabilirmisniz.
 
zelio temel komutlareının pdf si olan varmı
 
arkadaşlar herkese selam...
zelio SR2A 101FU program yüklüyorum lakin makine otomatikte sıkıntısız çalışıyor, mauel de birkez çalışıyor sonra programı şaşırıyor. işin garip tarafı bu demir bükme makinesi boşta hiç hata vermiyor fakat demir verince birinciyi büküyor ikşnci bükümde, ya birinci durakta kalıyor yada ikinci durakta. Üçüncü durağa gitmiyor. otomatiğe aldığımda her şey normal.
motor sarımı ve kumanda 420 volt. kumanda 420 volt trafodan 220 volt alıyor.
zelio yazılımınıda yüklüyorum, yarım edecek arkadaşlara şimdiden şükranlarımı sunarım.
saygı ve selamlar...
 

Ekli dosyalar

  • Erdal Yeni - 001.rar
    4.2 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar programı yazıp simüle etmek kolayda örneğin 3.linkte i4 ileriswich 6,linkte I4 ileri swich açık ve kapalı kontaklar var input girişine hem açık hem kapalı kontak uygulamasını nasıl yapıyoruz anlatabildimmi bilmiyorum ancak iş kablolamaya gelince sınıfta kaldık bir yerdede bulamadım .Bilgisi olan varmı .
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,491
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst