zaman rolesi

m.g

Üye
Katılım
28 May 2012
Mesajlar
1
Puanları
1
arkadaslar sizden bır rıcada bulunacagım zaman rolesı nın zamanı nasıl ayarlanıyor saat 8 e kurmak ıstıyorum ama yapamadım
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
birçok çeşit zaman rolessi var eğer zaman saatinden bahsediyorsan diyelimki saat sekizde aydınlatmalar yansın gece saat ikide sönsün istiyorsan saatin üzerindeki tırnakları 8 ile 2 arasına getir. daha sonra ayarladığın saate getir bırak.slm.
 
rezistans doğru söylemiş ek olarak bende sunu istemek istedim mekanik olan saman saatlerinde 1 tane 0-1 butonu da vardır hatta 0-1-auto da olabiliyor bu nun konumuda dikktat et eger yapabiliyorsan bi resim ekle onun üzerinden çalışmak daha kolay olur
 

Forum istatistikleri

Konular
128,105
Mesajlar
915,016
Kullanıcılar
449,807
Son üye
bdursun

Yeni konular

Geri
Üst