Zaman rölesinin süresini sonsuz yapma

kardesim sen bu isi yapma baska birini cagir bilen birini o yapsin.
bu kadar bilgiyle cozemediysen baya acemisin demek
bir kazaya sebebiyet vermeyelim.


kendim yapmak zorundayım.. sorun enerjiyi kesip baglatıları tamaman kontrol edemem.. kontaktörün çalışma prensibini zaman rölesini biliyorum ama detaylı inceleme test yapma şansım yok .. siren önemli bir yerde ve deneme için bile izin alarak çalabilim
BUGUN İNCELEDİM DEVRENİN TAMAMINI DEGİLDE SADECE NEREYE GİTTİGİNDEN EMİN OLDUGUM BAGLANTILARI ÇİZDİM ekts biliyorum ama tamamını çizemedigim için çalıştıramadım için çizmedim
şimdi bu baglantılar ışıgında 15 ve 16 yı köprülemek sireni sürekli çalar hale getirirmi
şimdiden teşekkürler.. SİREN.jpg
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Tecrubeli bilen kisilerin mudahale etmesi daha dogru olur... evet 15 ve 16 numarali uclari koprulemen zaman rolesinin sistemdeki etkisini ortadan kaldirir.
 
Zaman rolesini sök, onun yerine bir tane kontaktor kullan. Muhurlemesini yap. Start büronun önüne de bir tane stop butonu bağla. Böylelikle silen sürekli calacaktir. Ta ki sen stop butonuna basana kadar. Devre semasi istiyorsan da googlede start stop muhurlemeli devre semalarina bak. Çizim programim olmadigi için ben burdan cizemiyorum. İyi calismalar.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Muhurleme ve kont.ok

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,167
Mesajlar
915,614
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst