zaman rölesi sürekli sayarsa?

engn_baba

Üye
Katılım
27 Şub 2011
Mesajlar
160
Puanları
1
Yaş
34
arkadaşlar diyelim ki elimde herhangi bir zaman rölesi var bu röleyi zamanını ayarlayarak çalıştırdım ve bu sürekli sirkülasyon içinde olucak yanı 30dan geri saydı 0 dedi yenıden 30dan saymaya baslycak sürekli sayıcak resetliycek sayıcak bu röleye zarar verirmi? çünkü firmada bir hidrolik sistemi için lazım olucak röle kontağını her 3 saatte bir kapatıcak elımde buna uygun röle var ama sureklı sayması problemmi onu danışmak istedım yada daha parlak bi fikir varmı?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Merhaba elinizde bulunan röle markasını bilmiyorum fakat şu an çalıştığım işletmede de bahsettiğiniz mantıkla çalışan birçok zaman rölesi 7/24 çalışmakta. Herhangi bir sorunla karşılaşmış değilim fakat bu hiçbir zaman kullanılan rölelerin bozulmayacağı yada sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez.Her şeyin bir ömrü var.İyi çalışmalar....
 
ya tabi ki oyle herseyın bır omru varda hanı makına eskı bı makına ben onu yenılemek yenı sıstem koymak ıstyrum o yuzden sordum olmadı röle markasınıda bu aksam yazarım uygun mu degılmı bakarız olmazmı?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst