Z2 Mİ Z3 MÜ

Ben Ankamall dan bir sony miro telefon aldım.Telefon güzel ve kullanışlıydı.Arıza yapana kadar türkiye de bir tane servis var o da Ankara da ve giden telefon tamir edilmeden geliyor.Telefonu mahalle tamircilerine yaptırdım ve hatta başka arkadaşım servise gönderdi sony neo V oda bozuk geldi
usta bana gondercektin:) :)
elinde ise hala ikisini de gonder ama neo v sim hatasi ise unut, ne yazik ki sim entegresi yok. direkt islemciye bagli ve cok sikisik. mudahale imkani yok.
teleservice becrremiyor. benim kac tane telefonumu acmadan degistirdiler ama ankara icinde isen. yuzune baktiklari adama terbiyesizlik edemiyorlar.
mironun ne sorunu var bilemem ama zoe bir cihaz degil. kolay yapmasi, ikisini de gonder istersen
soruyu soran kardesim, bak mesele aslinda yazilim uyumu. sonylerde aslinda bir killik var ki uygun yazilim icin cok bekleyebilirsin. misal z, stabil yazilim icin 9 ay bekledi:) rekor c1505 de. 2 sene surdu kamera ve ram optimizasyonu:) ama bu hepsinde boyle olmuyor. st21, 1 ayda stabiliteye kavustu. o telefonda bir sey kapatma diye bir sey hatirlamiyorum, bir bt kullanmadigim icin acilmazdi:) yoksa 3 g ac kapa wifi ac kapa. bir ara hicbir seyi kullanmadan biraktim, 1 haftada %10 yedi:) :) :) :)
hiz desen deligibi hizli idi.
ki simdi elimdekini satip ona donmeyi planliyorum.
sen o samsungdan memenunum diyorsun da yarin kasilmaya baslayacak. iste o zaman naptim ben dersin. gercekler acidir malesef.
 
Ben iş için Ankaraya gitmiştim o sırada aldım.Miro st23i kamerası bozuk 5mgpiksel şuan eşim kullanıyor ileriye doğru kamerayı yaptıracağım
 
o telefonlarda kamera hatasi yazilimdan kaynaklanabiliyor. soketi sorunlu olabilir. kamera gidik olabilor. bir yazilim xene abi. ha bir de kamera autofocus dusmusse kamera hasat olmus olabilir.
 
Ben kamerasını düşürdüm.Bir tamirci ye başka taktırdım.O hem puslu çekiyordu hemde hepten arızalandı.Orjinal kamerasını alıp taktıracağım ileriye doğru...
 
basit ariza ama trlefon tecruben yoksa bencd bulasma. elindeki en zor marka cunku. saatlerce ugrasip kasayi mahvedersin. netten bul 20 liraya taktir derim.
sony kasasinda sadece vida olmaZ. her trafi gecmelidir. bilmeyen icine eder.
 
asljnda xperia kolayariza yapmaz. ya cok sert dusurmek lazim ya dingesiz voltaj vermek gerek. ya da pingi cok vodafone kullanirsaniz inanilmaz yavaslar. sonra sebeke cart eder:)
miro kamerasi nedeni ile zaten narin bir cihaz. ama resim kalitesi de bir o kadar sahane.
 
gerçekten görüntüleri çok güzeldi şuan huwai p7 var 8 mgpiksel sony kadar güzel değil resimleri
 
samsung aplle huawei hikaye sony nin olusu bile ezip gecer. 3.2 mp su anki telefonum. onunla cektigim fotolarla tezimi bitirmistim:)
 
z2 ıle aynı ortamda t50 kameralarını denedik aralarında hiç fark yok z2 alanlarda resım kamera özelliğine aldanıp alıyorlar t50 ye gore hızlı kamera çözünürlük yüksek deniyor ama alakası yok uyduruk t50 rekabet edecek durumda kamerasıyla
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst