York YLCA 40 Soğutma Grubu A1 ve Ht Arızaları

demket

Üye
Katılım
19 Nis 2009
Mesajlar
13
Puanları
1
Kullanmakta olduğumuz York YLCA40 Soğutma Grubu (Chiller) neredeyse her sabah ve gün içinde bir iki kez ilk olarak A1 hatası (Antifreeze Alarm) peşine de Ht hatası (Suda yüksek sıcaklık alarmı) vermektedir.

Ht hatasının sebebi tahmin ettiğimiz kadarıyla A1 hatasıyla durması ve soğutmaya çalıştığı yerden aldığı ısı ile ısınması diye düşünüyoruz. Bu sebeple önceliğimiz A1 hatasında.

Bildiğim kadarıyla donmaya karşı kullanılan rezistanslar mevcut. Sorun bu olabilir mi? Eğer öyle ise bu rezistansların yeri nerededir?

Teşekkürler,
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Chillerin su giriş-çıkış boru bağlantılarının üzerinde sıcaklık sensörleri vardır. Bunlardan biri arızalı olabilir. Tesisatta su azaldığı için bu arızayı vermiş olabilir. Flow switch'de arıza olabilir.
 
Arıza kontrol ünitesinde çıktı. Bu, sıklıkla yaşanan bir durummuş. Başınıza gelirse ve her sensör sağlamsa kontrol ünitesini değiştirin.

Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,307
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst