York Chiller (YCAJ) Kontrol paneli (Millenium Recip Chiller) OPERATION INSTRUCTION

Katılım
18 May 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
Arkadaslar YORK YCAJ in kontrol paneli (millenium Recip Chiller) operasyon talimatinin turkce versiyonu elinde olan var mi? Elinde olanlarin yardimina ihtiyacim var.

Ben ingilizcesini bulabildim.Asagidaki linkten faydalanabilirsiniz.

http://york.com.ua/files/Panel'_-YCAJ_(na_anglijskom).1097163832.pdf

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
teşekkürler dostum..ing.olsa sanırım fayda görürüz..
 
arkadaslar burdakı baglantının turkçesını bulabılırmıyız ıngılızce bılmedıgımız ıcın bu klavuzdan verımlı bır sekılde faydalanamıyorum
 
York'un hemen hemen hiç bir modelinde Türkçe kullanma klavuzu yok. Eğer ekranda yazan arızayı yazarsanız ben size yardımcı olabilirim.
 
selamunaleyküm ağbicim. Bu paylaşmış olduğunuz link açılmıyor , elinizde pdf si varsa mail atabilirmisiniz. İstanbul daki servisten istedik fakat yardımcı olmıycaklarını söylediler. Acil olarak buna ihtiyacım var. Micropprocessor kart tamiri ve kart üzerinde bulan pilli rem değişimini yaptık. dolayısıyla verileri tekrar girebilmemiz için servis kalavuzu olması gerekiyor. lünfen ilgilenirseniz sevinirim . Teşekkürler..
 
Slm...

kullanıcı klavuzunda bu tür bi programlama ile ilgili bir bilgi oldugunu sanmıyorum.
Pil değişimi cihazdaki ancak saat değişimini gerektirir eğer eprom değiştirdiyseniz olay farklı.. Epromun mutlaka programlı gelmesi lazım dışardan işlem yapamazsınız. Programsız bir epromu taktıysanız o cihaz çalışmaz dışardan veride giremezsiniz..

ben yine cihazla gelen operation manual ekleyebilirim ama orda sadece kullanım için gerekli bilgiler mevcuttur. Bende bu firmada çalışıyorum istanbul ofisteki arkadaşların öyle bir söz sarfetmesi mümkün oldugunu sanmıyorum yada siz yanlış kişi ile görüşmüş olabilirsiniz. nihayetinde cihazla gönderilen bir user manual i iletmekte herhangi bir sorun yok.

Ayrıca şunu sorayım istediğiniz klavuzdan hangi bilgileri istiyorsunuz bunu detaylı açarsanız belki daha kolay yardımcı olabilirim. Ayrıca cihazın tam modelini verirseniz iyi olur hangi gazla çalıştığınıda bildirin lütfen..

ben dökümanı diğer diskte bulunca buraya ekleyeyim..

kolay gelsin iyi çalışmalar...
 
Öncelikle ilginize teşekkürler. Cihazı şu an devreye aldık fakat servis şifresi olmadığından dolayı, Bakım zamanı için gerekli olan sistem çalışma saatlerini giremiyoruz. Chiller modeli YCAJ77XT9GSİ50D R22 gazı ile çalışıyor. tekrar teşekkürler iyi çalışmalar..
 
Son düzenleme:
york klima santrali susturucusu nereden bulabiliriz?
 
Öncelikle ilginize teşekkürler. Cihazı şu an devreye aldık fakat servis şifresi olmadığından dolayı, bakım zamanı için gerekli olan sistem çalışma saatlerini giremiyoruz. Chiller modeli YCAJ77XT9GSİ50D R22 gazı ile çalışıyor. tekrar teşekkürler iyi çalışmalar..

Dostum ,

Cihaza bilgi girerken seviyeler var... mesela "user pass" , " service pass " ve "admin pass " bildiğim kadarı ile bu saat bilgileri admin pass ile fabrikada giriliyor bu şifrede bir programla sınırlı süreli üretiliyor.. yani şifre alındığında 15 dakika geçerli ... bence bakım takvimi tutuyorsanız bu eski çalışma saatlerinin üzerine sıfırlanmışı ekleyerek gitmeniz gerekecek. bu şifre için merkezden yardım almanız gerekiyor... servis verdiğim bazı cihazlardada saat sıfırlaması yada anakart değişimi yapılan cihazlar oldu. eski kayıtlardan saatleri alıp cihazın sıfırlandıktan sonraki saatleri üzerine ekleyerek gidiyor müşterilerimiz..

kolay gelsin iyi çalışmalar...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst