"YOK OLDU" ve 640 Km uzakta ortaya çıktı!

ben bu deneyi philedelphia deneyi olarak biliyodum ve einstein değil nikola teslanın yarım kalan çalışmalarından yola çıkılarak yapıldığını okumuştum
 
sayın sürek avcısı aynen sana katılıyorum çok dogru söylüyorsun.
 
ben bu deneyi philedelphia deneyi olarak biliyodum ve einstein değil nikola teslanın yarım kalan çalışmalarından yola çıkılarak yapıldığını okumuştum

teslada deneyde çalışmalarda bulunmuş sadece einstein değil. Rivayete göre kullanılan jeneratörler teslanın tasarımıymış.
Bir yerde daha okumuştum bu 1946 larda düşen ufoları saklamış abd. İncelemişler nasıl çalıştığı hakkında deneyler yapmışlar ama uçurmayı başaramamışlar. Bu dünyadan olmayan nükleer enerji üreten küçük ama güçlü bir elementle çalıştığını tespit etmişler. Bizim element cetvelimizde olmayan bir elementmiş. Hep mış miş diyorum nette okuduklarım bunlar ben görmeden inanmayan biriyim somut şeyleri baz alırım.
 
değerli ustalar daha dün bu amerika ırakta tank top diye kütükleri kalasları vurmadımı.neyin peşindeyiz anlamış değilim.elalemin adamını öveceğimize kendi değerlerimize sahip çıkıp biz ne yaptık ne yapabiliriz demeliyiz bence.ama şuda bir gerçek olmazmı olabilir ama şu ana kadar olmadı.saygılarımla.

amerikanın ırakta ne kullandığını kim görmüş? Ekran ve gazetelere yansıyan top tüfek olabilir arkasında başka silahlarında olduğuna inanıyorum ben. Helikoptere monte edilmiş frekans basarak insanları sersemleten bir teknolojiyi kullanmadığı ne malum? (hangi dalga boyunda olduğunu bilmiyorum merak ettiğim bir konudur) Bizim tsk ya ayırdığımız bütçe nedir? abd nin silahlı kuvvetlere ayırdığı bütçe nedir? arada dağlar değil stromosferle yer arasındaki fark kadar fark var.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst