YILLIK 110 TL YE ISINMA VE ELEKTRİK MÜMKÜN

Kapalı devre Radyatörlerdeki suyun geç kaynama nedeni içinde sadece su olması değildir.

Bu sistemlerin özelliği basınçtır.içerideki basınç nedeni ile su rahat rahat buharlaşamaz ve ısınmaya devam eder.

Bunu şöyle düşünün deniz seviyesinde ki su 100 derece de kaynar iken Everest'in tepesinde (düşük basınçtan dolayı) 70 derece civarında kaynar.Nasıl basınç düşünce suyun kaynama derecesi düşüyorsa basınç yükselince suyun kaynama derecesi de artar.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Abilerim ustalarım merhabalar

Yıllar önce uni yıllarında universite ödevi vasıtasıyla sizlerle tanışmıştım.

Bugün izlediğim bir haber yıllarca boş boş okuduğumu ve hiçbirşey bilmediğimi anlamamı sağladı :)

Sivastan ilk okul terk bir abimiz kendi imkanlarıyla hem evinin elektriğini üreten hemde evdeki ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşılayan bi cihaz icad etmiş. Hepimizin dünya paraları fatura ödemeye harcaması benimde canımı sıkan bir konu olmakla birlikte beni sivaslı abimizin icad ettiği makineyi nasıl yaptığı ve nasıl çalıştığını öğrenmeye itti

Aşağıda haberin linkini vericem sizden ricam işlem yollarını, nasıl yapmış olabileceği konusunda beni aydınlatırmısınız ? eminimki tüm forum kullanıcı ve hatta tüm türkiyeyi ilgilendiren bir konudur.

http://www.borsamatik.com.tr/haber-detay/yilda-110-tlye-isiniyor/17494/

Sevgiler saygılar
Konuyu yanlış forumda açtıysam affola
11700 lira verip o işi yapacaksanız; bi bilet parası ayarlayın gidin makineyi görün ondan sonra anlarsınız çalışıp çalışmadığını!
 
Haklisin basinctan dolayi buharlasma olmuyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,127
Mesajlar
915,257
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst