Yerden ısıtma Tesisat borusu kılıflı döşenmiş ısıyı iletmiyor.

Kılıf borunun içine hangi akışkan koymalıyım

  • Su

    Oy: 0 0.0%
  • Motor Yağı

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    0
dün sabahtan bu sabaha 0,7 metreküp yakmış zaten sabaha karşı devreye girmiş 23,5 derece ayarlıydı sabah yine devre dışı kaldı yani aslında çok yoğun kullanacak bir iklimimiz yok. büyük ihtimal salona petek takacağım salonu aradan çıkarırsam diğer odalar şu an için zaten ılık oluyor yani yeterli gibi.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Saat başı sayacınızdaki rakamları bir yere yazın, 24 saat sonunda tükettiğiniz gazın size geri dönüşümüne (El kadar kağıtta yazan astronomik rakamlar dizesi) bakın, bu dönem olmasada seneye harici tesisat döşeteceksiniz, (Hatay dedidiğiniz için çok da iddam yok amma) Harici tesisatta kılıflı boruyu rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ben dedim diye yaptırmayın tecrübe edin 3-5 komşunuza mutlaka danışın.
İstanbul'da kendi kullanımım 5.5 mküp, oda term+termst.vana vs. var.
Sizin bölgenizde nasıldır ortalama bilemiyorum.)
Eğer kırıkhan ve hassa bölgesinde yaşamıyorsa diğer bölgeler yazın çok sıcak kışında ılık geçer ben askerliğimi iskenderun,hassa ve kırıkhan bölgelerinde yaptım
 
Payasta yaşıyorum deniz şehri olduğundan dediğiniz gibi yazın aşırı sıcak kışın diğer yerlere nazaran ılık geçiyor. en fazla gece sabaha karşı -1 görüyoruz oda kısa bir süreliğine. peteği salon giriş kapısının arkasına montajını yaptım. evim müstakil tek kat yağmur yağdığında nemlendiğinden tavanı komple boyadım nemlenmeyi kestiği gibi artık eskisi gibi soğuk olmuyor. salona tavan yapmıştım üzerine de izocam çekmiştim. gündüz güneşli olursa şu sıralar içerideki sıcaklık 25 dereceye kadar kendiliğinden çıkıyor hiç kombi yanmamasına rağmen sabah 23 derecede oluyor. sanırım bu kış tam soğuklar gelinceye kadar salona petek dışında hiçbir işlem yapmayacağım duruma göre gerekirse soğuk olan odalara petek koyacağım.

8c432c05-64f6-4293-9c98-f351c82a5ea4.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,550
Kullanıcılar
449,915
Son üye
eylulllll33

Yeni konular

Geri
Üst