Arkadaşım emeğine sağlık çok güzel anlatmışsın neredeyse ihtiyacım olmamasına ve Elektrikci olmama rağmen gelde şurda ek yap diyesim geldi :) bilgine emeğine sağlık tekrar.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Ek muf ile arasındaki maliyet farkı ne acaba...
ayrıca eline sağlık
 
emeğinize sağlık, tabi böyle daha sağlıklı olmuş. Mufla, büzüşen makaronlarla yapılan ekler daha pratik oluyor. Reçine istemiyor ve kurumasını beklemeden enerji verilebiliyor. İkisinide kullandım muf ve makaron daha cazip geldi, tavsiye ederim.

Isı Büzüşmeli Kablo Ek Mufudur. Kablo kesitini belirledikten sonra içerisinde ek için gerkli olan herşeyi bulabilirsiniz. Ek yaparken ihtiyacınız olacak bir adet Çakmaklı Pürmüz'e ( Küçük Piknik Tüpünden de çağrışım yapabilir) ve ısı büzüşmeli ek mufunu ısıtıp büzüşmesini sağladıktan sonra kenarlarını Su Geçirmez Bant ile iyice sarıp, bunun üzerini de İzole Bant ile sarmanız daha sağlıklı bir ek olmasını sağlayacaktır.
 
Merhaba değerli ustalar benim adp den sayaç panoma gelecek kablomun önce kofraya daha sonra sayaç panosuna girmesi isteniyor.kofra sayaç panosunun odasında olacak.kablo kesitim 3x120 lik.bu bilinen kofraların dışında birşey midir yoksa elinde bir örneği olan var mı.konu acildir şimdiden teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,867
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst