yeni site renkleri ve formatı

yavuz31

Usta Üye
Katılım
12 Ocak 2010
Mesajlar
1,187
Puanları
156
Yaş
47
sayın kontrolkalemi yönetimine ;sitenin şekli ve renk dizaynı eskisine nazaran gözlerimizi yoruyor arama yazma hususunda zorluyor.konu bulmada aramada açtığımız konuyu takipte ben zorlanıyorum eski site formatı daha iyi idi teşekkürler.
 
bencede eskisi daha ii idi...işim yoksa giresim bile gelmior siteye..
 
Yeni temada mavinin açık tonları arasında hafif geçişler var ve gözlerinden sürekli sorun yaşayan biri olarak pek göz yorduğunu düşünmüyorum. Forumun renkleri iş yerimdeki bilgisayarın monitöründe daha koyu ve daha güzel gözükürken evdeki monitörümde olduğundan açık renk görüyorum. Acaba siz de tarayıcınızın veya monitörünüzün ayarlarından kaynaklı olarak forumu olduğundan açık renk görüyor olabilir misiniz?

Arama sorununu düzeltmeye çalışıyoruz ama bu sorun vbulletin 4.xx kulanan çoğu forumda yaşanıyor. Her şey zamanla yerine oturacaktır. Forumların hepsi bir şekilde 4.xx versiyonuna geçmek zorunda kalacağından benzer sorunlarla birçok forumda karşılaşmanız olasıdır.
 
herkesden özür diliyorum ama inanın 1 aydır siteye giresim gelmiyor hatta öyleki artık e-mailime dahi msj haftada 1 defa düşüyor demekki kimse fazla girmiyor sitenin yeni teması beni çok yoruyor hiç bir konuyu bulamıyor zorlanıyor okuyamıyorum bu yüzden öğrenme hevesimde gitti sayın aksi daha ne kadar bekleyecez lütfen kırmızı alarımla bu işi çözün veya sistem geri yükleme yapın :D teşekkürler
 
Sayın yavuz31 arama özelliği veri tabanını değiştirdiğimiz ilk günlere nazaran daha sağlıklı çalışıyor. Ancak istediğiniz sonuçlara yine de ulaşamıyorsanız bu Vbulletin 4.xx veri tabanının forum içi arama özelliğinin çok güçlü olmamasından kaynaklanıyor. Bu sorunu giderebilmek için alternatif arama özelliği olan google üzerinden arama özelliğini foruma eklemeye çalışıyoruz. Bu çalışmanın kısa bir süre içerisinde tamamlanmasını umuyorum.

Biz google arama özelliğini ekleyene kadar alıştığınız gibi arama yaptırabilmek için tarayıcınızın üstünde bulunan google arama alanına site:kontrolkalemi.com (aradığınız kelime veya kelimeler) şeklinde arama yaptırırsanız eskiden karşınıza çıkan sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Renkler konusunda ise malesef sizin için iyi bir haber veremiyorum en azından belli bir süre bu renkleri değiştiremeyiz. Hâlâ veri tabanını değiştirdiğimizden sonra oluşan eksiklikleri ve sorunları gidermeye çalışıyoruz.
 
konuyu açan arkadaşlara katılıyorum, eskıden her gun gırdıgım foruma ayda bır kez gırmeye başladım.
 
Eski versiyona dönemeyiz ama bu versiyon üzerinde oynama yapabiliriz. Ancak ne istediğnizi ya da neyin aksadığını söylemezseniz biz de haliyle yaşadığınız sorunu düzeltemeyiz.

Sizlerin beğenmeme sebebini iyi öğrenmemiz gerekiyor. Tam olarak beğenmediğiniz nedir? Sorun olarak gördüğünüz ya da eskiden olan ancak şimdi olmayan özellik nedir?

Açık ifadelerle yazarsanız yaşadığınız sorunların üzerinde konuşarak düzeltilebilecek sorunları düzeltiriz.
 
sayın aksi; sitedeki tüm hat ve temaların renk tonları aynı denecek kadar birbirine benziyor ben konu okurken soruyuda okuyorum cevabıda okuyorum gözüm çizgilerede kayıyor şaşıbak bakşaşı gibi tıpkı dolayısı ile konuya adaptasyon sağlanmıyor.

nereye konu açtığımı nereden bakacağımı renklerden dolayı 3 saniyede buluyordum eskiden şimdi 2 dakikamı alıyo

açılan konuyu renklerden dolayı zaten karışacağından okuma zahmetine giremiyom nede olsa okuyamayacam veya gözüm hat satır kelime kaçıracak diye ilgim azalıyo motive sıfır,

bildirimlerim profilim kontrol paneli çıkış v.s bölümü satırın en üstünde sanki siteden ayrı gibi

mesajlarım arkadaşlarım eski konular bilgilerim bölümü diğerlerinden farksız uğraştırıcı

yani açıkcası beyaz üzerine siyah renk olsa idi bundan daha kolay seçer ayırdedebilirdik renk tonajları tamamen aynı ve açık olduğundan ekran parlıyor ve göz daha falza yoruluyo ve başka yönlere kayıyor

sitedeki reklam panoları diğer hatlardan daha fazla net ve hareketlede uyarıldığından tamamen görselleşiyor sadece reklamları okuyor izliyorum diğer yazı konu cevap aşırı sönük kalıyo kmin sorduğunu kimin cevapladığını anlayamıyor dağılıyorum,

teşekkürler.
 
Ben her gün giriyorum bana çok cezbedici geliyor :) Bence böyle güzel. 10 saniyede istediğimi bulabiliyorum. Eskiyi bilmediğim için kıyaslama yapamayacağım. Site üyesi olarak bir yorum bırakmak istedim
 
sitede yeni mesajlara tıklayınca eski mesajlarda görünüyor haliyle 20 sayfa falan mesaj gösteriyor sadece yeni mesajları göstermesini istiyorum.Kolay gelsin iyi çalışmalar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,178
Mesajlar
915,645
Kullanıcılar
449,939
Son üye
sorunsuzşofben

Yeni konular

Geri
Üst