Yeni konu açarken veya yorum yaparken...

testcimurat

Katılımcı Üye
Katılım
24 Mar 2010
Mesajlar
619
Puanları
56
Sevgili arkadaşlar. Epey zamandır forma üyeyim. Becerebildiğim kadarıyla yardımcı olmaya ve yardım almaya çalışıyorum.

Ama bazı sıkıntılar yaşıyorum. Sorulan sorulara cevap verdiğimde onu yapamam diye yanıt geliyor. Hadi şöyle yap diyorum. Onuda yapamam . Birkaç yazıdan sonra anlıyorumki konuyu açan arkadaşın öyle bir derdi yok. Ya iş olsun diye yada sırf meraktan konu açmış.

Lütfen konu açtığınızda. Fiilen öyle bir sorunu yaşıyormusunuz yoksa meraktanmı açtığınızı belirtinki doğru şekilde yardımcı olabilelim.

Birde cevap verirken konuyu bildiğinizdenmi yoksa fikirmi yürütüyorsunuz belirtin. Çünkü konuya hakim olmayan kişiler (çoğu zaman bende onlardan biriyim) neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyor.

Elbette forumlarda fikirler tahminler tartışılabilir. Polemik yapılabilir. Yapılmalıdırda.

Ama lütfen yazınızın başına kısacık BU BENİM TAHMİNİM veya TEKNİK OLARAK BÖYLE gibi ifadeler eklerseniz formdan yararlanmaya çalışanların kafa karışıklığı biraz azalmış olur.

Keşke formdaki yıldızlar mesaj sayısına göre değil mesajların doğruluğuna göre verilebilse. Ve 3 yanlış bir doğruyu götürse :)

Kolay gelsin....
 
Söylediklerinize katılıyorum. Ben bu siteye yeni üye oldum sayılır ama genelde forum sitelerinde söylemiş olduğunuz sıkıntıları görüyorum. İnşallah uyarılarınız dikkate alınır herkes ona göre konu açar yorum yapar.
 
20 mesaj atmadan yeni konu açmamak çok üzücü :(
 
20 mesaj atmadan yeni konu açmamak çok üzücü :(

Sayın CEYA023 konu açabilmek için herhangi bir mesaj sınırı yoktur. İstediğiniz zaman konu açabilirsiniz.
 
Valla arkadaşlar bir konu açdım saolsun kimse bir şey söylemedi , belkide bilgi sahibi kimse yoktu :)
 
Herkes mütefekkir ( fikir adamı ) olamazki !
 
Evet ben sadece bılgısı olan varmı kullanan kısılşer ver mı arastırma yaparken fıkır vermesı amacı ıle sormustum kullanan yada ılgılenen olmaya bılır olsalardı yazarlardı dıye dusunuyorum.:)
 
Sevgili arkadaşlar.

Keşke formdaki yıldızlar mesaj sayısına göre değil mesajların doğruluğuna göre verilebilse. Ve 3 yanlış bir doğruyu götürse :)

Kolay gelsin....
Keşke elektrikte 3 yanlış yapma şansın olsa da sadece bir doğrunu götürse ama maalesef gerçek hayatta elektrikte yaptığın bir yanlış komple hayatını götürüyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,478
Kullanıcılar
449,892
Son üye
bekmezci

Yeni konular

Geri
Üst