yeni kompanzasyon

Katılım
18 Nis 2008
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
39
merhaba okul ödevim olarak bir işletmenin gücü 45 kw ya çıkartılacak bunun için kompanzasyon yapılması gerekiyor ödevim bu çalışma için yapılacak lar malzeme lerin listesi detaylı olarak bide gene l prosedur bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sayın diskiribilgin,

Kompanzasyon konusu hakkında forumumuzda tahmin edemeyeceğiniz kadar bol ve doyurucu bilgi bulunmaktadır. Lütfen öncelikle öğrenmek istediğiniz konu ile ilgili hem kontrolkalemi'nde hem de internet üzerinden veya kitaplardan arama yapıp genel şeyleri öğrenip daha sonra takıldığınız yerlerde sorularınızı sorunuz. Sayfamızda kompanzasyon için ayrı bir forum bulunmaktadır. Size burada açıklama yazıp anlatabilirim ama zaten var olan şeyleri bir daha yazmış olurum.

Böyle genel bir soru sorulunca genelde neden cevap verilmek istenmediğini anlamanız için bunları belirtme gereği duydum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst