Yeni egea araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

1.0 TSI lar C, D ve SUV segmentte kullanılıyor. Teknolojinin sınırlarda kullanılmasının bu konuda çok da bir sorun teşkil ettiğini şahsen görmedim. Zaten ekonomik ömrü 25 yıl olan bir üründen bahsediyoruz. Önemli olan ürün, araba, cihaz her ne ise özelliklerini ve gücünü bilerek bilinçli kullanmak.
Teknolojiyi sınırda kullanmaktan bahsetmiyorum. Kastım Motorun devamlı limitlerinde çalışması.
 
Önceki gün bir arkadaşla 3 kişi gidiş dönüş toplam 300 km kadar bir yol yaptık hatchback olanıyla, bence de fena değildi. Hatta bir kısmında 4 şeritli Anadolu Otoyolunu görünce ibreyi yükseltse de bir güvensizlik hissetmedim. Tabi bu tespitlerde bulunabilmek için neyi neyle kıyasladığımız önemli. Yani işinizi gören her araba iyidir. Hatta ben bunu biraz ileri götürüyorum, en iyi araba senin olan arabadır.;)

@Mustafa KABADAYI, kardeşim umarım ihtiyacın varsa sen de zamanı gelince alabilirsin. Ben de ilk arabamı 35 yaşımdan sonra alabilmiştim. Ama dışarıdan göründüğü gibi de değil. Araba gerçekten gelirinizin epeyce bir parçasını kemiren çok masraflı bir ihtiyaç. :confused:


kesinlikle araba çok gideri olan birşey ama kapının önünde mutlaka durması gereken birşey ...
vergisi cartı curtu bitmiyor hiç... bizim bir enişte zamanında demiş ti sen araba alsan şöyle eşinle dostunla gezsen bir pikniğe gitsen arabaya harcadığın parayı gözün görmez demişti gerçeten öyle ...

Teknolojiyi sınırda kullanmaktan bahsetmiyorum. Kastım Motorun devamlı limitlerinde çalışması.

arabayı yapan onu da düşünmüştür herhalde ????
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst