yeni bir sistem için yardım!!!

Sayın Drmnhtmr söylediklerimden ne anladınız bilmiyorum. farklı sistemlerden bahsetmiştim.

Buraya makinenin fotoğrafını,güç,basınç vb elinizdeki bilgileri verip tarif ederseniz konu anlaşılıp diğer arkadaşlar da müdahil olabilir.
Etiketi sabitlemek için mi einizle tutuyorsunuz? Daha önceden çok az miktarda yapıştırıcı ile (noktasal yapıştırma gibi) etiketi sabitleyebilirsiniz. Bu durumda etiketi tekrar makine altında tutma gereği kalmaz.

Tabi sizin makinenizin etiketi kendi ayarlaması gerekir. Hazır olarak etiketi tutması ve siz komut verdiğinizde basıp, diğerini alması gerekir.
Başarılar dileriz.
 
arkadaşlar elimde bir tane baskı makinası var.(kumaşın üstüne etiket basıyor) bu makina butona basınca aşağı doğru iniyor ve kumaşın üstündeki etiketi yapıştırıyor. ama biraz tehlikeli yanlışlıkla el altta kalırsa zarar verir. sensörlerle bir güvelik sistemi yapmak istiyorum.elin altta olduğunu sensör algılayınca makina duracak.yadımlarınız için şimdiden tşkkurler.

Güvenlik bariyeri işini çözecektir, aşağıdaki linkten Keyence Marka Ürünlerimizi İnceleyebilirsin, 470mm lik model senin işini görecektir, parmak veya el büyüklüğünde olmak üzere 2 ayrı tipi bulunmakta. senin için el tipi(25mm Çap) olan uygun olur. Min.25mm çapında herhangi bir cisim, yerleştirdiğin karşılıklı iki kafa arasındaki(alıcı-verici) ışık sütununda fark edilince kontak çıkışı verir ve direk olarak ilgili kontaktörü çektirebilirsin. Linkteki uygulamalar bölümünden yapabileceklerini de anlayabilirsin.

Güvenlik Işık Bariyeri - - ENTEK OTOMASYON
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst