Yeni Bir Bilgisayar Virüsü Tüm Dünyayı Etkiliyor!

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Son Dakika..

Olay Haber..

Dünyayı kasıp kavuran Corona (covid-19) virüsünden sonra bu defa bilgisayar, internet dünyası bambaşka bir virüsle veya çok etkili bir pandemiyle karşı karşıya..

Çünkü bu güçlü bilgisayar virüsü kripto paralara özellikle de dadanmış, önündeki tüm şifreleri bir anda kırıp geçerek sanal cüzdanlara, sanal kasalara, sanal saklama birimlerine kolayca sızıp tüm kripto paraları yiyerek anında yok ediyormuş..

Bu yüzden de hesabında Bitcoin, Ethereum, vb. kripto para hesapları olan dünyadaki herkesin tüm kripto paraları eriyip bir anda yok olmuş..

Kendisini kripto para zengini olarak tanımlayan Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos, vb. ABD'nin sayılı kripto para zenginleri bile bir anda eriyip giden bu kripto paraları yüzünden yatırımlarının bir kısmını normal para birimiyle geri kalan tüm yatırım giderleri şeklinde ödemek zorunda kalmış..

Neyse, kripto para hesabı çok yüklü olanlara büyük geçmiş olsun diyerek sadece "sağlık olsun" demek kalıyor..

Yüklü kripto para hesabı olanları kısa süreliğine üzüp büyük endişeye neden olmuşsam bunun için özür dileyerek bunun sadece bir şaka olduğunu belirtirim..

Çünkü bugün "1 NİSAN" :) yani dünya şaka günüdür..

Bu şaka Power FM'deki " Geveze Show"'un bir şakası değil, sadece "binbaşı" nın şakasıdır.. ;)

Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
çok şükür kripto param yok , hatta hiç param yok. ben bu virüsten hiç bir şekilde etkilenmeyeceğim.

üzülme be @zeybek ustam, biz küçükken bize tasarruf öğretilirdi, şimdi ise çocuklarımıza kredi ödemeyi öğretiyorlar. eskiden kredimiz değil itibarımız vardı, şimdi ise itibarın adı kredi oldu. kredi kartı limitin, bankanın sana verdiği kredi miktarı senin değerin oldu artık.
 
Küçüklüğümüzde ya banka kumbarası , yada carsıdan alınma kumbaralarımız vardı, az çok tasarruf birikim alıskanlıgımız vardı. Şimdi, kaç banka kartım olurda, cevrede ıtıbarım/karızmam artar derdınde gençler..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,472
Kullanıcılar
449,890
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst