Yeni 3d projeme başladım.

Aliexpresden 800tl ye demon te kiti var onu alıp kurup kullansam iş görmezmi tarantula serisi kurduktan sonra ana karkas hazır ben etrafına kutu yapayım diyorum fikriniz nedir kendim tek tek yapmak pahalıya mal olur gibi geldi

Başarılar dilerim.
%20 gümrük vergisini eklemeyi de unutmayın.
 
Cevaplarınız için teşekkürler detayları bilmiyordum iyi bir kazanım oldu benim için ileride yapacagım bir gün kendime ait
 
Herkese hayırlı bayramlar.

Zaman ne kadar çabuk geçmiş. Bir buçuk yıl olmuş değil mi konuyu başlatalı? İlk mesajımdaki tarihi görünce şaşırdım birden.

Bu arada yazıcım o günden beri sorunsuz çalışmakta. (Tahtaya vuruyoruz)
 
Herkese hayırlı bayramlar.

Zaman ne kadar çabuk geçmiş. Bir buçuk yıl olmuş değil mi konuyu başlatalı? İlk mesajımdaki tarihi görünce şaşırdım birden.

Bu arada yazıcım o günden beri sorunsuz çalışmakta. (Tahtaya vuruyoruz)

@mcsultan
Ağam..Tecrübelerin ışığında sormak isterim. 1600-1800 Tl ye mâl edilebilecek hazır (çift extrüdeli) bir 3B yazıcımı tavsiye edersin yoksa 1300-1400 bandında kendimizin yapmasını mı tavsiye edersin.Aradaki fark hassasiyet,rijitlik ve stabilazisyon açısından değer mi?
 
@mcsultan
..Tecrübelerin ışığında sormak isterim. 1600-1800 Tl ye mâl edilebilecek hazır (çift extrüdeli) bir 3B yazıcımı tavsiye edersin yoksa 1300-1400 bandında kendimizin yapmasını mı tavsiye edersin.Aradaki fark hassasiyet,rijitlik ve stabilazisyon açısından değer mi?

Estağfurullah, ne ağası? Meraklı hobiciyim sadece.

Bahsettiğiniz fiyat aralığında alacağınız cihaz da zaten bir zamanlar bir hobici tarafından tasarlanmış olacaktır. Siz onun tecrübe ederek yaptigi makineyi alacaksiniz. Fise takar, calistirir, kullanirsiniz.

Vaktiniz, merakiniz ve belkide tecrubeniz varsa, sizde aynı cihazı yapabilirsiniz. Arada bir fark olmayacaktir. Hatta kendiniz yaptiginiz icin daha kaliteli parcalar ve belki de daha iyi bir iscilik ortaya koyabilirsiniz.

Cihazi yaparken kazandiginiz tecrubeler ile, bir gun karsiniza cikabilecek teknik bir arizada, sorunun nereden kaynaklandigini bulabilirsiniz. Tabi bu tecrubeyi kazanmak her zaman kolay olmayabilir. Arastirmak icin zaman ve sabira, yapabileceginiz hatalari tolere etmek icin yine zamana ve cuzdaniniza ihtiyac olabilir.

YADA bir yapilmisini alip, kullanir. Sorunla karsilastiginizda urunu aldiginiz yerden medet umar, umdugunuz destegi bulamaz iseniz, biraz cemkirir ve elinizi bulastirmak zorunda kalabilirsiniz.
 
Selamlar. x eksenim bazen siviçe gelmeden sivici görmüş gibi oluyor. hata veriyor. girişte fiziksel bir hata olduğunu düşünüyorum. x mak girişini x min olarak kullanmam için kodu nasıl yazmalıyım.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,613
Son üye
Liderpano

Yeni konular

Geri
Üst