yenı çok ucuz fıyata kontaktör bakmadan gecmeyın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
24 Tem 2007
Mesajlar
141
Puanları
1
Yaş
40
arkadaslar meraba. ben bır kumanda panosu yapmak için sassın marka 8 adet 40 amper kontaktor aldım. tam panoyu kurdum ve işletmeye takıcaktımkı olaylar bırden değişti ve kontaktorlerın guzlerını 16 20 amper değerlerınde secme mecburıyrtım ortaya çıktı. kontaktorlerı aldığım yere goturduğumde ambalaj kutularını kaybettığım için değiştiremıceklerını soyledıler.o yuzden ıhtıyacınız varsa bence kaçırmayın.tanesini 10 ytl den verıyorum çunku sadece bır kez vıdalarına tornavıda değdi enerjı bıle vermeedım bu kontaktorlere. paray pesın alıp yedığım için bunların parasıyla 20 amper kontaktor alacağım o yuzden satıyorum. adresım [email protected]
 
sayın yuksek gerilim eğer satacağın 40 amper kontaktörler resimdeki kontaktörler se sanırım bi yanlışlığın var eğer yanılmıyorsam resimdeki kontaktörler 25 amper alıcı değilim fakat uyarmak istedim iyi gunler
 
sayın murta dağlı bı yanlışlık yok resimde oyle gorunuyodur belk ı gozunuze kontaktorler 40 mper
 
sn:muratdagli

sn:yüksek gerilim' in dediği gibi kontaktör akımlarında herhangi bir yalnışlık yoktur elimdeki bir dökümanı paylaşmak isterim belki ileride yardımcı olabildiğini düşündüğüm için.


Tablodaki 3SC8- 25 ürününü sn:yüksek gerilim.2in satışa çıkardığı üründür.

Daha net görebilmeniz için resmi farklı kaydediniz.

Kolay Gelsin...
 
Kontaktör üzerindeki kodlara göre, 380VAC'de 25A'lik bir kontaktör. 3 adet güç kontağı + 1 adet normalde açık kumanda kontağı var.
 
sayın arkadaslarım bu sziizn yazdıklarınızı okuduktan sonra kendımden ve etıket okuma yeteneğimden suphe duyup tekrar kontaktorlerın yanındakı etıketı okududum ama sonuç aynı . yani 40 amper yazıyor. artı kontaktorlerın boyutunuda canlı gorsenız 25 amperlık bır kontaktor bu boyuttta uretılemez bence. o yuzden değerlerde bır yanlışlık yok kontaktörler 40 amper.. saygılar

--------------------------------------------------------------

bu arad söylediğim fiyatmı çok geldi nedir hala kimse bu kontaktörleri alam k istemedi . anlıyamadım valla :d:D:D:D


Düzenleme: BuRçin.
 
hım evet pardon ya ben yalnıs bakmısım gercektende tabloya sn:genç arkadaş uyarınız ıcın tesekkur ederım
 
hepinize merhaba şimdi yazdıklarınızı okudum ama netıceyı anlayamadım tabloya baktım ve 25 amper oldugu apaçık belli AC3 akımı 3sc8 25 sizin son kanaatiniz nedir öğrenebilirmiyim
 
Sayın yüksek gerilim;
Kontaktörlerin yan tarafındaki etiketinn de bir fotoğrafını (Yazıları net okunacak şekilde, çok küçük yazıldığı için seçilemeyebilir.) çekip ekleyebilirseniz eğer, yanlış yönlendirme yapmamış oluruz. Hem sizin için, hem bizim için, hem de alıcılar için daha sağlıklı olur.
Etiket okumasını da buradan cümle aleme öğretmiş oluruz.

Sassın Katalogdan bir döküman:

Descripción y selección de producto:
Ürün Tercih Açıklaması


Rango básico de intensidad: se indica en amperios, en categoría AC-3 a 380V.
AC-3 380V'ta temel dayanma akımını gösterir.
 
Konu trajikomik hale girmiş satıcının şanssızlığı :D

Arkadaşlar her firma kendi ürettiği ürünlere kendince etiket kodlaması verebiliyor, ve en sağlıklı olanı seçim cetvelerinden bu değerlerin tespiti yapılmalıdır .

Sayın Burçin. ' nin yorumunda eklemiş olduğu cetvelde bu kontaktörün 25 A olduğu anlaşılmaktadır. Tabi yineliyorum bu tespitler ilgili firmanın seçim cetvellerince yapılması gerekir.

Rated working current (A ) : 25

Ayrıca sayın : genç arkadaş' ım

genç arkadaş ' Alıntı:
Etiket okumasını da buradan cümle aleme göstermiş oluruz.

Sonuçta at' la deve değil, cümle aleme gösterilmesi gereken vahiym bir durumda değil, konunun asıl muhattabı kimse ona göstermeniz yeterli. Ama bu cümleyi kullanarak değil..! Bizde gösterilmesi gereken çok şeyi gösterdik ama en iyisi mütevazilikten ödün vermemek ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,172
Mesajlar
915,635
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst