Yavuz eminoğlu hocamızın 2011 yeni plc kitabını çıkmıştır

Katılım
3 Ağu 2009
Mesajlar
282
Puanları
1
Forum arkadaşlara duyrulur yavuz hocamızın yeni 2011 kitabı çıkmıştır ve kitaplar wincc flexiple-simatic wincc 7.0 simatic manager ileri ve temel seviye olmak üzere 3 adet kitap çıkmıştır isteyen bana özel meilden ulaşabilir yada yavuz hocamızdan temin edebilirsiniz.
Saygılarımla
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
bana mail atabilirseniz size yardımcı olabilirim burdan reklam yapılamadığından veremiyorum kusura bakmayın.Saygılarımla teşekkür ederim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Almak lazım.......
 
Merhabalar yavuz eminoğlu nun siemens ailesi s7300-400 ileri ve orta seviye plc kitabı wincc flexiple -simatic wincc Scada ve panel programlama kitabı 2011 yılı için düzenlenmiş ve yeni konular eklenmiş kitap çıkmıştır kitap temin etmek için aşağıdaki adresden temin edebilirisniz.



Birsen yayınevi ltd.şti
cağaloğlu yokuşu evren çarşısı no:29/13
cağaloğlu/istanbul
tel:0212-527--85-78
0212-527-08-95

ayrıca 2.kitabında ileri seviye programlamada bana yer verdiği konularda mevcuttur.

Saygılarımla iyi çalışmalar

tahsin arıkan
uosb elektrik teknikeri
 
dün yavuz hocam kitabın içindekiler listesini gönderdi sağolsun s7 300 kitabını çok beğendim kitap evi sitede henüz yayınlamamış yayınlandığı gibi alıyorum.
 
Arkadaşlar gerçekten bu yeni kitapda insanın öğenemeyeceği şeyler kalmadı ve profossyonelce bir çalışma yapmış Yavuz hoca gerçekten de çok güzel ve ayrıca benim içinde paylaştığım konular mevcut ve anlayamadığınız bir seyler varsa meil adresim belli bana ulaşıp sizlere her zaman destek vermeyi ve çözemediğiniz bir seyler olduğunda lütfen bana meil atın size her zmana yardımcı olmaya hazırım arkadaşlar bizlerde bilgi paylasımdır saklanmaz hele Türkiyede ki elektrik elektronik mühendis ve tesknisyen tekniker arkadaşların da cevaplarını bekliyorum.
Teşekkür ederim saygılarımla.
TAHSİN ARIKAN
UŞAK-OSB MÜDÜRLÜĞÜ
 
Kitap içeriğinde plc programı için adım(step) mantığından bahsediliyor mu?
 
İkinci baskı ben de mevcut,yenisinde ilave hangi konular var? Kitap içeriğini paylaşırsanız sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,478
Kullanıcılar
449,892
Son üye
bekmezci

Yeni konular

Geri
Üst