Yatak Motoru

s3rh47

Üye
Katılım
5 Ocak 2020
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
36
Arkadaslar basligi biraz komik yaptim :D Ama yanlis duymadiniz. :D Piyasada beni zamaninda ve kesin uyandiracak bir mekanizma yok. Bazen cok derin uyudugum icin hicbir sey ise yaramiyor. Ameliyatli biyonik kulak kullanicisi oldugum icin yatarken cihazlarim olmadigindan dolayi hicbir sey duymuyorum. Simdiye kadar titresim kutulari olan calar saatler, hatta yatagin altina mont edilen Humantechnick Vibrationsanlage adinda cihazi da denedim ama nafile. Hem kücükler hem de gücsüzler.

Düsündüm tasindim yatagimin altina bir camasir makinesi motoru montajlamayi mantikli buldum. Ve bu moturun ucuna titresim yaratacak yarim cember demir mekanizmasi takmak istiyorum. Bu motoru calistiracak zaman mekanizmasi zaten kolay.

Böyle Ev fisi 230 VOLT ile calisan dev bir titresim moturu var midir yoksa kendim mi yapayim ? Öyle bir titremesi gerekiyor ki , yatagi komple yerinden oynatmasi lazim.Komsular umrumda degil :D ise gec kalmiyim yeter.
Su motordan bir tane alip yatagin altina takacam. Olay bitecek .

 
Son düzenleme:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Hocam bu videoyu daha önce görmüstüm:D Bu yatak ayaklarimizi kirar :D dahada kötüsü öldürür ::D
 
Böyle bir çözümümüz de var :D, saçlar uzun mu tek problem bu;


ŞAka bir yana matkap ve ucunda ağırlık iş görür, gövdeyi sabitlemek ve denge ağırlığını güvenli kapatacak şekilde kutu kovan gerek. Titreşimin yatay dikey olmasını matkap yerleşimine göre sağlayabilirsiniz.
 
Valla ben bu videoda ki motordan bir tane alip yatagin altina takacam.

Dezavantajlari nedir acaba ?
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst