Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hırçın 41 kullanıcı isimli üye defalarca uyarılmasına rağmen hakaret içerikli mesajlaşmaya devam etmesi nedeniyle forumdan 30 gün uzaklaştırılmıştır.
 
@İşçi Mühendis kullanıcı isimli üye imza aracılığı ile mesleki içerikli forum reklamı yapması nedeniyle forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

Forum Kuralları 3.11 ) Kazanç elde etmek üzere site reklamı yapmak, Türkçe içerikli mesleki forum reklamları yapmak, forumlara üye çekme amaçlı konu açmak, reklam amaçlı özel mesaj göndermek yasaktır. Bu yasağa aykırı şekilde davranan üyeler forumdan süresiz olarak uzaklaştırılır.
 
kemencesevdalisi kullanıcı isimli üye reklam içerikli paylaşımlar yapması nedeniyle forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
Ercante kullanıcı isimli üye reklam içerikli paylaşımlar yapması nedeniyle forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
Lazer Magazin kullanıcı isimli üye reklam içerikli paylaşımlar yapması nedeniyle forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
@Zırhlı Kablo kullanıcı isimli üye forumda polemik çıkaracak şekilde mesajlaşması ve insanları tahrik etmesi nedeniyle forumdan 5 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.
 
burhanozdes kullanıcı isimli üye özel mesaj yolu ile reklam yapması nedeniyle 17/03/2016 tarihinden itibaren süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

Forum Kuralları Madde 3.11 ) Kazanç elde etmek üzere site reklamı yapmak, Türkçe içerikli mesleki forum reklamları yapmak, forumlara üye çekme amaçlı konu açmak, reklam amaçlı özel mesaj göndermek yasaktır. Bu yasağa aykırı şekilde davranan üyeler forumdan süresiz olarak uzaklaştırılır.
 
kartalizm23 kullanıcı isimli üye burhanozdes kullanıcı isimli üye ile aynı kişi olduğu için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,556
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst