Yarışma hakkında..

ampera

Üye
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
421
Puanları
1
bence yarışma şartlarını biraz daha iyileştirmenizde fayda var örneğim mesaj sayısı 10 değilde en az 150 olan katılabılsın.Böylelikle eski üyelerin(buna bende dahil) yarışmayı kazanma sansı fazla olur.ayrıca kazananların hiçbiri aktif değil kazanan arkadaşlar arasında en yüksek mesaj sayısı 188'dir.forum yönetimine ince bir sitemde bulunmak istedim.
 
Sayın ampera Merhaba

Yarışma sponsorumuz olan Mert Bilgi İşlem firması ile bu konuda daha önce görüşmüştük. Yarışma sponsorumuz haklı olarak mümkün olduğu kadar çok sayıda üyemizin çekilişe katılmasını talep ediyor. Biz de bu konudaki kıstasları en düşük seviyede tutmaya çalışıyoruz. Sanırım bu serzenişi son çekiliş için söylüyorsunuz ancak daha önce notebook kazanan üyelerin çoğunluğu forumu aktif olarak kullanıyor.
 
size katılıyorum bu kriterler biraz daha yukarı çekilmeli ( mesaj sayısı,pop,üyelik tarihi)
 
Kesinlikle haklı bir serzeniş....Sn site yöneticileri şartların sn amperanın dediği gibi yapmanız forum daki aktifliği dahada yükseltecektir.
 
Bende serzenişte katılıyorum. Bir düzenleme gelmeli. Forumu her gün takip edenlerin içine oturuyor :)
 
Sadece yıldızlar kurtarmıyor... Laptop da istiyoruz... :D

Şakası bir yana, hediyeler ile ilgili daha adil bir düzenleme olabilir...

Örneğin; 4 adet hediye verilecekse,
genel elektrik tesisatı ile ilgili zor bir soru,
kompanzasyon otomatik kumanda ile ilgili zor bir soru,
elektronik ile ilgili zor bir soru,
PLC ile ilgili zor bir soru
sorulabilir ve doğru cevabı verenler arasında çekliş yapılabilirdi...

Bu sistemde hem sayın yöneticilerimiz çok yorulacak, hem de kopya çekmek kolay olacak...
Ama benzer bir sistem yapılabilse, daha adilene olabilir görüşündeyim...
Saygılar...
 
mesaj sayısını evet haklısınız, teşekkür ederim paylaşım için gibi mesajlarla dolduran , açılan her konuya aynı ödev sorusunu yazan kişilerin çekilişe katılması hoş durmuyor
 
Mesaj sayısı sadece 27 olan biri olarak arkadaşların serzenişlerinin haklı olduğunu düşünüyorum.Eğer forum vasıtasıyla 1 Laptop hediye ediliyorsa bu arkadaşın forumda hergün var olan biri olması ve o aldığı LAPTOP u bu siteye girerken kullandığını görmek forum yöneticilerini de mutlu eder.
 
Mesaj sayısı çok saçma bir kriter, çok yazınca hem çok bilmiş olmuyorsun, mesela forumda geçirilen süre bir kriter olabilir, vbulletin de var mı öyle bir özellik bilmiyorum ama.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,854
Son üye
Enes.trk

Yeni konular

Geri
Üst