Yangın Topu

6734

Üye
Katılım
29 Ara 2009
Mesajlar
43
Puanları
1
Yaş
48
Öncelikle herkese merhaba
Çalıştığım şirkette irli ufaklı yaklaşık 15 adet elektrik panosu var,bunların içine yangına karşı 85 derece sıcaklıkta patlayan ve bulunduğu bölgedeki yangını söndüren yangın topları koymayı düşünüyorum,daha önce böyle bir şey kullanan varmı acaba
 
Bizim iş yaptığımız bir tesis var.3 sene önce panodan çıkan yangınla büyük hasar aldı.Şimdi bir yangın söndürme firmasıyla anlastılar.Firma panoların içine boru tipi söndürücü etrafınada bu toplardan koydu.Topları bahçede denerlerken gördüm,4 metreye rahat etki ediyordu.Bence kullanmalısın.
 
Boru tipi söndürücü sistem panolar dağınık ve ayrı katlarda olduğu için möaliyet açısından ve uygulama açısından pek iyi karşılanmadı bunun için yangın toplarına yöneldik
 
Bende alev dedektörlü yangın topları görmüştüm. Bu konuda da bir çok firma türedi, uluslararası standart ve yönetmeliklere uygun üretim yapanlar tercih edilmeli bence.
 
Elektrikli tesisatlarında, pano içi bağlantı noktalarında oluşabilecek yangınların önlenmesi için yeni bir ürün geliştirilmiş.
www.fipronmuhendislik.com.tr adresinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Ayrıca mevcut sisteme ve cihazlara zarar vermiyor. Herhangi bir elektrik veya mekanik tesisata, yangın santraline, servis ve bakıma gerek duymaz. Standart servis veya Bakım masrafı yoktur.

www.fipronmuhendislik.com.tr

Detaylı bilgi için kontrol etmenizi tavsiye ederim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,594
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst