Yıllık ödev

naklov84

Üye
Katılım
5 Ara 2011
Mesajlar
18
Puanları
1
Yaş
37
3 fazlı asenkron motor şu şekilde çalışacaktır:S1 butonuna basıldığında motor çalışacaktır.S0 butonuna basıldıktan 20 sn sonra ise duracaktır.Termik röle açma verdiğinde motor duracaktır.Sistemin çalışmasını sağlayan kumanda ve güç devresini çiziniz.
 
Elbette yardımcı oluruz ama sizin de bir şeyler yaptığınızı görsek iyi olur. Ödevinizi burada yaptırıp kendiniz yapmış gibi göstermek hiç de iyi bir şey değil. Bir yerden başlayın. Takıldığınız yerlerde sorarsanız hem öğrenmiş olursunuz hem de ödeviniz yapılmış olur.
 
yaptım ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
 
Sen direk Öğretmeninizin verdiği soruyu yazmışsın.Peki şöyle yapalım istersen.Ne yaptığını anlat o zaman bize,bizde sana o zaman yardımcı olalım.Olmazmı?
 
Sen direk Öğretmeninizin verdiği soruyu yazmışsın.Peki şöyle yapalım istersen.Ne yaptığını anlat o zaman bize,bizde sana o zaman yardımcı olalım.Olmazmı?

naklov84; işte gerçekten "yardım" budur... Bahsettiğiniz devre çok basit... Eminim öğretmeniniz bunları nasıl çözümleyeceğinizi size öğretmiştir. Yine eminim ki, siz bu devreyi hiç yardım almadan da yapabilirsiniz...
Kolay gelsin...
 
sizleri anlıyorum ancak şöyle bir durum var hocamız dogru ise not verecek yanlış ise sıfır vericek 1 sansım var rica ediyorum devre çizip verirmisiniz.
 
devreyi çizdim emeğini sadece iyice anlayarak ödeyebilirsin...
 
tsk ederim ben de şöyle bir devre çizdim ters zaman rolesi kulnarak çizdim dogrumu dur ters zaman rolesi ile yaptıgım

kadir bey bunu hangi progrmanda çizdiniz ismini verebilirmisniz ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,580
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst