Yıldız Teknik Üniversitesi 5. RLC Teknik Seminer Günleri

coplu

Üye
Katılım
3 Ara 2007
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
40
5.RLC TEKNİK SEMİNER GÜNLERİ
23-24-25-26 ŞUBAT 2009
“Sadece derse girerek mühendis olunmaz.”

Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren YTÜ-IEEE Öğrenci Kulübü tarafından düzenli olarak, 4 senedir “RLC Seminer Günleri” adı altında, elektrik-elektronik sektörünün mercek altına alındığı bir organizasyon düzenlenmektedir.

Öğrencilerin, sektörle ilgili kafalarındaki sorulara cevap bulmalarına yardımcı olmak ve üniversite-sanayi işbirliğine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu organizasyonda sektör çalışanlarıyla üniversite öğrenci ve akademisyenleri bir araya getirilmektedir.

Bu organizasyon bünyesinde geçmiş senelerden farklı olarak düzenlenecek olan özel oturumlarla ülkemizdeki en büyük sorunlardan biri haline gelen üniversite ile sanayi arasındaki ilişkilerin nasıl arttırılacağının ve sektör ile üniversitenin karşılıklı olarak birbirlerinden beklentilerinin tartışılacağı bir platform oluşturulması hedeflenmektedir. Ayrıca bu organizasyonun amaçlarından biri de öğrencilerin sektörün dünü,bugünü ve yarını hakkında bilgilendirilerek sektör için daha kaliteli ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkıda bulunmaktır.

YTÜ-IEEE Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen “RLC SEMİNER GÜNLERİ” organizasyonu,4 senelik geçmişinin verdiği deneyimden ve sektörde edindiği özel konumundan aldığı güçle bu sene de 5.kez gerçekleştirilecektir.
23-24-25-26 Şubat 2009 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumunda yapılacak olan “5.RLC SEMİNER GÜNLERİ” organizasyonu sektörün lider kuruluşları olan ANEL GROUP’un platin sponsorluğu, MERCEDES BENZ ve AMPER ELEKTRİK’in altın sponsorluğu, SCHNEIDER ELECTRIC’in gümüş sponsorluğu, Endüstri Otomasyon Dergisi’nin iletişim sponsorluğu, ABB’nin kokteyl sponsorluğu ve ENOSAD’ın da büyük destekleriyle gerçekleştirilecektir. Ayrıca organizasyonda sektörde söz sahibi önemli firma, dernek ve alanında uluslararası düzeyde başarılı projelere imza atmış akademisyenler de katılımcı olarak yer alarak destek vereceklerdir.

Etkinlik programı ve katılımcılar ile ilgili diğer bilgiler daha sonra duyurulacaktır.

İletişim:
Alper COPLUGİL
[email protected]
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,264
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst