yıldız-üçgen

awersion

Üye
Katılım
28 Ağu 2007
Mesajlar
21
Puanları
1
Yaş
39
Slm arkadaşlar bende şöyle bir soru soracaktım...
otomatik bir devrede motor ilk enrji verildiğinde üçgen belli ir süre zaman rölei aracılığı ile yıldız konuma geçen devre şeması elinde oan varsa gönderebilir mi ???
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
slm
kardeş bana
selenoid valfli yıldız
üçgen
motor şeması
lazım
varmıdır sende
 
Zannedreim, bunu kompresör devresınde kullanacaksınız, kompresör yol aldıkdan sonra selenoıd valfın açmasını veya kapasını istiyorsun. Valfi üçgen kontaktörün bobın ayağına bağlamak gerekıyor biliyorum..
 
slm
ey
meslektaşlarım ya benim bi sorum olacak
selenoid bobinli yıldız üçgen motora kumanda şeması varmı
selenoid bobin nasıl bağlanıyo devreye
 
Arkadaşım ! Yukarıda verdiğim adrese bakmadın galiba. Senin istediğin şema orada.
 
slm kardeş
ben sana selenoid valfi üçgen kontaktörünün açık kontağına bağlamanı tavsiye edrim
böylece motor devreye girince yıldızda çalışan kompresör motoru hava kaçırarak çalışır
üçgene geçtiği zaman valf sayesinde hava kaçırmayı durdurur (yıldızda zorlamamak için)
 
şef onursal bey vede star-61 sizden komprosörün şemasını çizdiğiniz gibi banada star-stoplu yıldız üçgen motora yol vermeyi gönderebilirmisiniz birde açık şemaları nerden bulabilirim yani kontakların numaralarını yazacak şkilde kapalı şemadan anlamıyorum kitap varsa yazar ve yayın evinin temin etmekiçin şimdiden teşekür eder saygılar sunarım
 
sayın aydin3427 kapalı sema derken sanıyorum sız ladder ıcımınden bahsedıyosunuz bu zaten baslı basına bır acık semafdır fakat demekkı sız bu semayı okumayı bılmıyosunuz ben bunu anladım.sızın dedığınız sekılde bır kıtap olduğunu hız zannetmıyorum fakat sayın sefın cızdığı semayı ınceleyın orda zaten baslı basına bır yıldız ucgens seması var hemde cok acık bı sekılde cıızlmı sızın yapmanız gereken tek sey ordan valfli ve basınc salterını çıkarmak hepsı bu . gerısı zaten standar yıldız ucgen devresı . sıızn istediğiniz gıbı bır devre semasını çogu arkadasım cızıp yolluyamaz bence nedenı de cok basıt cunku herkeste tarayıcı yok .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Geri
Üst