yıldız üçgen yol verme

sinanilhan

Üye
Katılım
3 Şub 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar merhaba ben ticaret meslek lisesi bankacılık bölümü mezunuyum ama elektrik bilgim biraz var. Elimde 7,5 kW 15,5 A üçgen 380 bir motor var. Buna yıldız üçgen devresi bağlamam lazım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.:(
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Al arkadasım...
dosyayı EKTS ile açabilirsin...
 

Ekli dosyalar

  • yıldız üç.rar
    6 KB · Görüntüleme: 517
selam. forumları biraz daha dikkatli okursanız istediginiz konuyu daha detaylı açıklanmış olarak çizimlerle bulabilirsiniz
 
7,5 kw ta yıldız üçgende 25 sigorta, 4*2,5 nyy nycy kablosu, termik ayarıda 14- 21 dir.
 

Ekli dosyalar

  • YI.ÜÇ.rar
    136.6 KB · Görüntüleme: 334
rar gönderen arkadaşlar teşekkürler ama açamadım ben sizin gönderdiğiniz dosyayı. ama problem değil biraz daha yardırarak buldum.
 
soycul arkadaşım çizmiş olduğun devreyi bana autocad dosyası olarak atabilirmisiniz. bu tür bağlantı şeması varsa (dalgıç motar bağlantısı...vs ) atarsan sevinirim şimdiden ellerine sağlık teşekür ediyorum .
 
abilerim ben lise ögrencisiyimde ögretmenimiz bi ödev verdi bulamıorum yardımcı olcak bri varmı _? soru=ORTAK UCLU ZAMN RÖLELİ YILDIZ-ÜCGEN SEMASI?
 
abilerim ben lise ögrencisiyimde ögretmenimiz bi ödev verdi bulamıorum yardımcı olcak bri varmı _? soru=ORTAK UCLU ZAMN RÖLELİ YILDIZ-ÜCGEN SEMASI?

abisi sana iyilikmi yaptım yoksa kotulukmu yaptım bilmiyorum ama bi dahakine iyice araştır bulmak istediğin seyi bulunmayacak bişey değil aradığın,boyle hazır bulursan çabuk unutursun...
:eek:resimleri ekliyorum kendin eklersin artık termiğini falan
 

Ekli dosyalar

  • y-ü.rar
    110.7 KB · Görüntüleme: 173

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,591
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst